Adam Sandler onthult dat hij blessure opliep tijdens opnames nieuwe Netflixfilm ‘Hustle’

Acteur Adam Sandler, bekend van komedies als Just Go With It en Grown Ups, zal binnenkort te zien zijn in Hustle. Dat is een aankomende Netflixfilm waarin hij de serieuzere rol van een basketbalscout speelt. Tijdens de première van Hustle in Amerika onthulde de acteur echter dat hij een blessure opliep tijdens de opnames van de film.

Eerder kwamen we te weten dat acteur Austin Butler in het ziekenhuis belandde na de opnames van de film Elvis. Zo liep zanger Damiano David uit Måneskin ook recent een blessure op tijdens het filmen van de videoclip voor hun nieuwste single SUPERMODEL. Nu onthulde ook Adam Sandler dat hij zich bezeerde tijdens de opnames van zijn aankomende Netflixfilm Hustle.

Blessure

Adam Sandler is nog steeds aan het herstellen van een blessure die hij opliep tijdens de opnames van Hustle. Dat is een nieuwe dramafilm die vanaf 8 juni op Netflix verschijnt. Op de première van de film in Los Angeles, afgelopen woensdag 1 juni, vertelde Sandler aan Entertainment Online hoe het was om te acteren naast basketbalsupersterren. Daarbij onthulde hij dat hij tijdens een gewoon potje basketbal met zijn coacteurs zijn lies scheurde.

“Ik speelde met iedereen, maar het was zo vernederend eigenlijk”, vertelde Sandler al lachend. “Je neemt een schot voor hun neus en je ziet dat je niet in vorm bent.” Toch niet zoals de professionele basketbalsterren, die ook meespelen in de film, bedoelt de acteur. “En dan als je hen ziet schieten, heb je zoiets van: ‘Ja, zo hoor je dus te spelen'”, voegde Sandler er nog aan toe.

Tijdens een van die spelletjes basketbal met de collega’s draaide het echter verkeerd uit, waardoor de acteur dus zijn lies scheurde. Sandler zei dat de blessure “heel erg” was. “Het is al een jaar geleden en ik loop nog steeds rond als een dwaas … het is verschrikkelijk”, legde Sandler nog uit.

In Hustle speelt Adam Sandler de rol van Stanley Sugarman, een voormalige basketbalscout. Die probeert zijn carrière nieuw leven in te blazen door een speler uit Spanje, Bo Cruz (NBA-ster Juancho Hernangómez), te rekruteren om voor de NBA te spelen.

Costerren

Dat gezegd hebbende, had Sandler niets dan lof voor zijn costerren en medewerkers, waaronder executive producer LeBron James en coactrice Queen Latifah, die de rol van zijn vrouw, Teresa Sugarman, in de film speelt.

“Ik en Latifah kennen elkaar al eeuwen en ze is echt een prachtig persoon”, vertelde Sandler. “Waar we ook heen gingen, er was altijd een menigte van mensen aanwezig. Die riepen dan vaak: ‘Oh mijn god, dat is Queen Latifah!’. Ze heeft een mooi aura, brengt geluk en is gewoon een heel aardig persoon.”

Bekijk hieronder de officiële trailer van Hustle met Adam Sandler:

Hustle is vanaf 8 juni te zien op Netflix. Kijk je liever een serie? Check dan onze top 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...