Måneskin dropt videoclip nieuwe single ‘SUPERMODEL’

Zo’n twee weekjes geleden loste de Italiaanse groep Måneskin hun nieuwste single SUPERMODEL. De rockers brachten het nieuwe lied voor het eerst live tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival op 14 mei, waar uiteindelijk Oekraïne als winnaar uit de bus kwam. Die recentste en ook weer Engelstalige song kreeg nu een bijpassende, nieuwe videoclip.

Måneskin dropte zonet, op dinsdag 31 mei, de muziekvideo van hun nieuwste nummer SUPERMODEL. Daarin achtervolgt het Italiaanse viertal een blond model met een felrode handtas.

SUPERMODEL

De grootste vraag die ons bezighield tijdens het kijken van de nieuwe muziekvideo van Måneskin is echter niet wat er nu in die rode handtas zit. Dat laten we liever aan jullie verbeelding over. Al zingt Damiano net de lyrics ‘She loves the cocaine, but cocaine don’t love her back‘ wanneer het blonde model de tas opent.

Wij vroegen ons vooral af tijdens welk shot leadzanger Damiano David zich bezeerde. Diegenen die een aantal weken geleden keken naar de grote finale van Eurovisiesongfestival van 2022, zullen weten waar we het over hebben. Daar zong de band namelijk voor het eerst hun nieuwe song SUPERMODEL live.

Blessure

Het optreden zou echter bijna niet plaatsgevonden hebben door een blessure bij Damiano, die gespot werd met krukken. Die blessure zou hij dus opgelopen hebben tijdens het filmen van de nieuwe clip. Uiteindelijk trad Måneskin toch op, al kostte rechtstaan de zanger duidelijk veel moeite.

Toch liet een van de presentators van Eurovisie in Turijn, Alessandro Cattelan, de rockers niet meteen gaan na hun optreden. Zo vroeg hij nog aan Damiano om een stukje te zingen van de hit If I Can Dream. Dat is de soundtrack van de veelbesproken biopic Elvis met Austin Butler in de hoofdrol.

SUPERMODEL werd ondertussen al bijna 23.000 keer gestreamd op Spotify. De nieuwe muziekvideo werd in de drie uur dat die online staat al meer dan 250.000 keer bekeken.

Bekijk de videoclip van SUPERMODEL hieronder:

Meer
Lees meer...