‘Elvis’-biopic krijgt nieuwe trailer

Op woensdag 22 juni verschijnt Elvis, de biopic over de legendarische zanger Elvis Presley, in de zalen. Enkele maanden geleden kreeg de film al een officiële trailer en nu heeft Warner Bros. een tweede trailer op de wereld losgelaten.

Er zijn al verschillende films gemaakt over het leven van Elvis Presley. De nieuwste is er eentje van de hand van regisseur Baz Luhrmann, die eerder al verantwoordelijk was voor de films William Shakespeare’s Romeo + Juliet (1996), Moulin Rouge! (2001) en The Great Gatsby (2013). De film verschijnt volgende maand in de zalen en heeft nu een tweede trailer gekregen.

Elvis

Elvis vertelt het verhaal van ‘The King of Rock and Roll’ vanaf z’n jeugdjaren tot het hoogtepunt van z’n carrière. De rol van Elvis Presley wordt gespeeld door Austin Butler. Er is ook een belangrijke rol weggelegd voor Colonel Tom Parker, gespeeld door Tom Hanks. De film volgt de dynamiek tussen Presley en Parker over een periode van twintig jaar.

In de nieuwe trailer krijgen we meer te zien van de hoogdagen van de carrière van Elvis Presley. We zien hoe hij optreedt voor overvolle zalen en achtervolgd wordt door een horde fans. Maar er is natuurlijk ook een keerzijde verbonden aan dat succes. In de trailer krijgen we ook Priscilla Presley (Olivia DeJonge) al te zien.

Voor de film leverden heel wat artiesten een muzikale bijdragen. Het gaat daarbij over heel uiteenlopende muzikanten: van Doja Cat en Eminem tot Måneskin en Jack White. Een fragment van het nummer van Doja Cat is al te horen in de nieuwe trailer.

Bekijk hier de nieuwe trailer van Elvis:

Elvis verschijnt op woensdag 22 juni in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...