Nieuwe Netflixfilm ‘Hustle’ met Adam Sandler als worstelende basketbalscout krijgt officiële trailer

Acteur Adam Sandler, bekend van komedies als Just Go With It en Grown Ups, zal binnenkort zijn liefde voor basketbal naar het scherm brengen. Dat zal hij doen in de nieuwe dramafilm Hustle, waarin hij de serieuzere rol van een worstelende basketbalscout speelt. Hustle verschijnt vanaf 8 juni 2022 op Netflix. Maar de allereerste officiële trailer kunnen we nu al bekijken.

Wij kennen acteur Adam Sandler waarschijnlijk het best als de hilarische kerel in talloze komediefilms en romcoms. Denk bijvoorbeeld aan Bedtime Stories, The Wedding Singer, Murder Mystery, Blended, Click, 50 First Dates, en uiteraard Just Go With It en Grown Ups. Binnenkort zien we hem echter in een meer serieuze rol. Namelijk in die van een basketbalscout in de aankomende Netflixfilm Hustle. De acteur is, samen met basketbalster LeBron James, ook een van de producers van de film.

Hustle

In de film speelt Sandler de rol van Stanley Sugarman. Stanley is een reislustige scout voor het basketbalteam Philadelphia 76ers die ervan droomt om ooit zelf een basketbalcoach te zijn. Hij zit echter vast in zijn zoektocht naar onbekend talent.

Uiteindelijk belandt hij in Spanje waar hij Bo Cruz (NBA-speler Juancho Hernangómez) ontdekt. Bo blijkt een ongelooflijke straatbasketbalspeler te zijn, maar heeft een nogal problematisch verleden. Samen proberen ze toch te bewijzen dat ook underdogs aan de top kunnen staan.

Crew

Het inspirerende drama is geregisseerd door Jeremiah Zagar (We the Animals). Taylor Materne (NBA 2K20) en Will Fetters (A Star Is Born) schreven het script. Buiten Adam Sandler zien we ook nog Queen Latifah, Robert Duvall, Ben Foster, Kenny Smith, Anthony Edwards, Jordan Hull, Maria Botto, Ainhoa Pillet, Raul Castillo, Jaleel White en Heidi Gardner in de film.

Naast hoofdrolspeler Juancho Hernangómez zijn er met onder andere Kyle Lowry, Anthony Edwards, Tobias Harris, Seth Curry, Matisse Thybulle en Tyrese Maxey nog heel wat andere NBA-spelers te zien in Hustle. Verder hebben we ook nog de Servische professionele basketbalspeler Boban Marjanović in de trailer gespot.

Hustle is geproducet door Sandler, Allen Covert, Joe en Zack Roth, Jeffrey Kirschenbaum, Maverick Carter en basketbalsterspeler LeBron James.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Hustle met Adam Sandler:

De dramafilm Hustle is vanaf 8 juni te zien op Netflix. Kijk je liever een serie? Check dan onze top 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...