‘Uncharted’ met Tom Holland komt (waarschijnlijk) binnenkort naar Netflix

De film Uncharted komt binnenkort naar Netflix. Althans, toch in de Verenigde Staten. Daar komt de film met Tom Holland en Mark Wahlberg op 22 juli op de streamingdienst. Dat wil niet meteen zeggen dat Uncharted ook bij ons dan te zien zal zijn, maar dat hint wel naar een eventuele komst van de film in de nabije toekomst.

Hoewel de film nog in de bioscoop speelt, zou Uncharted toch heel binnenkort naar Netflix verhuizen. Dat meldt The Verge. Op dit moment is er alleen een releasedatum in de Verenigde Staten, maar dat wil zeggen dat de film (iets later) waarschijnlijk ook bij ons te zien zal zijn. Dat komt omdat distributeur Sony een deal heeft met Netflix.

Release

De kans bestaat dat je binnenkort naar Uncharted kan kijken vanuit je huiskamer. In de Verenigde Staten komt de film namelijk op 22 juli op Netflix. Dat is nog niet meteen bewijs voor een release in ons land, maar dat betekent wel dat die kans enorm groot is. Op dit moment kan je nog naar de film gaan kijken in de bioscoop, maar tegen het einde van de zomer zal je dat dus ook vanuit je eigen zetel kunnen doen.

Sony heeft namelijk een deal met Netflix. Vanaf dit jaar is het streamingplatform het huis van alle Sony-films die uit te bioscoop komen. Zo is onder andere Bullet Train al aangekondigd en vind je de Spider-Man-films met Tom Holland ook op Netflix.

Uncharted

En binnenkort komt daar dus hoogstwaarschijnlijk nog Uncharted bij. De film volgt Nathan Drake (Tom Holland) op zijn zoektocht naar kostbare schatten over de hele wereld. De film is gebaseerd op een gelijknamig spel voor de PlayStation, ook van Sony. In de game leek Drake een dertiger, maar voor de film werd toch voor een jongere acteur gekozen.

Met Tom Holland heeft de producent wel een goede keuze gemaakt, want de 25-jarige Brit is op dit moment één van de populairste acteurs ter wereld. Holland wordt in de film bijgestaan door onder andere Mark Wahlberg in de rol van Victor Sullivan. Samen met Sullivan, of Sully voor de vrienden, zal Nathan op een Indiana Jones-manier zoek gaan naar verborgen schatten over de hele wereld. Tijdens die tocht komt hij ook heel wat te weten over zijn verdwenen broer, Sam.

Bekijk de trailer van Uncharted hier:

Meer
Lees meer...