Tom Holland is het nieuwe gezicht van modemerk Prada

Het lijkt wel alsof Tom Holland niet meer weg te slaan is uit de media. De acteur is een van de meest veelbelovende namen in Hollywood en ook in de modewereld lijkt Holland nu zijn graantje mee te pikken. Sinds de release van Spider-Man: No Way Home is hij een graag geziene gast bij talkshows, op events en nu dus ook bij modemerken. Modehuis Prada kon de acteur alvast strikken als hét nieuwe gezicht van zijn zomercollectie.

Tom Holland is het nieuwe gezicht van de In the Mood for Prada-campagne van modehuis Prada. De acteur is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de populairste (jonge) acteurs in Hollywood en is net als zijn vriendin Zendaya een groot voorbeeld voor jongeren. Hij kreeg veel erkenning voor zijn rol als Peter Parker in de laatste Spider-Man-film en is binnenkort ook te zien in Uncharted, een film die gebaseerd is op het gelijknamige spel. Al die aspecten waren voor Prada dus een perfecte reden om Holland te ‘casten’ als model voor de nieuwe collectie.

In the Mood for Prada

De acteur werd gefotografeerd in verschillende outfits uit de nieuwe In the Mood for Prada-collectie en in een video is te zien hoe het er achter de schermen aan toeging. Hoewel het op het eerste zicht een behind the scenes-video lijkt, was het de bedoeling van Prada om de jonge acteur af en toe zijn shirt te laten uittrekken voor de camera. Het modehuis liet in een statement wel weten dat Holland er volledig als zichzelf stond en geen rol hoefde te spelen.

In de video zien we Tom Holland in een opvallend rood lederen jasje, terwijl hij al de stappen van het aankleden lijkt te overlopen in omgekeerde volgorde. Een van de laatste beelden is dan ook dat van een halfnaakte Holland. Toch lijkt de acteur er zich niet ongemakkelijk bij te voelen en ook Prada bevestigde dat. “Holland is gefotografeerd in portret, wat intiem en echt is. De foto’s verbinden, aangezien hij zijn blik en aandacht naar de lens lijkt te richten. Het is een volledige Tom Holland-opvoering, wij hebben daar niets aan veranderd”, klinkt het in het statement.

Meer
Lees meer...