Actrice Halle Berry is fan van Zendaya en wil graag haar moeder spelen in een volgend filmproject

De ene is al jaren bekend, en de andere is goed op weg om een van de beste actrices van haar generatie te worden. Halle Berry en Zendaya hebben nog nooit samen in een project gestaan, maar als het aan Berry ligt zal dat niet lang meer duren. In een interview met Variety liet de actrice zich uit over haar toekomst en haar wens om ooit eens de moeder van Zendaya te mogen spelen.

Halle Berry is de laatste tijd vooral bekend door haar rol in de Netflixfilm Bruised, terwijl Zendaya een van de grootste sterren van het moment is met rollen in onder andere Spider-Man: No Way Home en Euphoria. Beide projecten zijn immens populair, en als je het aan Halle Berry vraagt is dat geen toeval. “Zij is de toekomst”, klinkt het in haar interview met Variety.

Moeder en dochter

Voor Berry begon het allemaal in de jaren ‘90. Na een aantal eerste filmprojecten werd ze wereldberoemd door haar rol in de James Bond-film Die Another Day uit 2002. Daarin speelde ze een Bondgirl. Later speelde ze ook de rol van Catwoman in de gelijknamige film. Op dit moment is ze vooral te zien als MMA-vechtster in Bruised, dat ze zelf ook regisseerde. Duidelijk geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, als we haar CV mogen geloven. 

Als we aan een moderne Halle Berry denken, denken we misschien wel meteen aan Zendaya. Ook zij heeft er al een aantal badass rollen opzitten, waaronder die van Rue in Euphoria en MJ in de nieuwste Spider-Mans met vriend Tom Holland. En met die visie gaat Halle Berry zelf ook akkoord. “Ik wil ooit haar moeder spelen. Ik heb zelfs al een idee”, klinkt het nog in het interview. Geen idee wat haar idee is, maar ons lijkt het alvast super interessant.

Catwoman

Verder had Halle Berry het in het interview ook nog over de nieuwe Batman-film die er zit aan te komen. In The Batman zal de rol van Catwoman gespeeld worden door Zoë Kravitz, dochter van muzikant Lenny Kravitz, en ook daar is de actrice blij om. “Ik denk dat Zoë een fantastische Catwoman gaat zijn.” Berry speelde die rol zelf in de gelijknamige film uit 2004. Al was dat niet zo een groot succes, want die film scoorde zeer laag bij zowel de critici als het publiek.

The Batman verschijnt op woensdag 2 maart 2022, als Warner Bros. niet beslist om de releasedatum nog uit te stellen. 

Meer
Lees meer...