Tom Holland wil een rol in HBO-serie ‘Euphoria’ naast vriendin Zendaya

Spider-Man: No Way Home is nog maar net in de cinema verschenen of er zijn al gesprekken over een vierde film. Maar acteur Tom Holland wil het liefst van al een rol in de tv-serie van zijn vriendin, Zendaya, te pakken krijgen. De Britse acteur zou namelijk dolgraag meespelen in de populaire HBO-reeks Euphoria. De chemie tussen het on-screen alsook off-screen powerkoppel is onbetwistbaar, hoewel Spider-Man-producente Amy Pascal initieel hard tegen de romance tussen de twee acteurs was.

De Spider-Man: No Way Home coacteurs en real-life tortelduifjes beantwoordden onlangs enkele vragen van de fans in een Q&A voor IMDb, in het licht van de release van hun nieuwste film, schreef Entertainment Tonight. De eerste vraag voor de twee klonk meteen al heel interessant: “Wanneer krijgt Tom een cameo in Euphoria?”.

“Ik wil in Euphoria zijn!”

“Luister, ik heb hier al heel lang een petitie voor ingediend en het is nog niet gebeurd, waar ik heel erg teleurgesteld door ben”, antwoorde Tom Holland. “Ik heb de set van Euphoria zeker zo’n 30 keer bezocht dit seizoen”, zei Holland nog, waarop Zendaya toevoegde: “Ik weet dat we wat harder hadden moeten proberen om … een easter egg (grap of verborgen boodschap in o.a. een film of boek, n.v.d.r.) of ja, jou daar binnen te krijgen.”

“Ik wil in Euphoria zijn!”, riep Holland toen uit. “Ik weet het! Laat me met wat mensen praten. HBO! Laten we ze aan de telefoon krijgen”, voegde Zendaya eraan toe. Het langverwachte tweede seizoen van Euphoria gaat 9 januari 2022 in première en wij hopen alvast dat het er ooit van komt, want wij zijn grote fan van het idee!

Daarnaast zal de Euphoria-actrice weer terugkeren in de rol van Chani in de sequel van Dune, die gepland staat voor 2023. Er zijn ook geruchten dat Zendaya een rol zal spelen in de aankomende Francis Ford Coppola film Megalopolis, naast acteurs Cate Blanchett en Oscar Isaac. Holland zal nog in de rollen kruipen van Nathan Drake in de film Uncharted en Fred Astaire in een biopic over de iconische acteur.

Bekijk het must-see moment in de video hieronder:

(tekst gaat verder onder de video)

Bijna geen ‘Tomdaya’

Maar de schattige romance van Tom Holland en Zendaya, het huidige ‘it-koppel’ van Hollywood, naast Jennifer Lopez en Ben Affleck natuurlijk, was bijna nooit ontstaan. Want de Spider-Man-producente, Amy Pascal, spoorde hen namelijk aan om niet te beginnen daten. De twee acteurs werden dus naar verluidt geadviseerd om hun relatie puur platonisch te houden, toen ze voor het eerst werden gecast in Spider-Man. Dat vertelde Amy Pascal zelf in een interview met The New York Times vorige week vrijdag.

“Ik nam Tom en Zendaya apart, toen we ze voor het eerst castten en gaf ze een lezing”, vertelde Pascal. “Ga daar niet heen, gewoon niet doen. Probeer het niet te doen.” Maar de waarschuwing van de producente viel duidelijk in dovemansoren, en het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. “Ik gaf hetzelfde advies aan Andrew Garfield en Emma Stone”, onthulde de producente nog. “Het kan de dingen alleen maar ingewikkelder maken, weet je? En ze negeerden me allemaal.”

Garfield en Stone ontmoetten elkaar op de set van The Amazing Spider-Man in 2012. Er ontstonden geruchten dat de twee aan het daten waren in 2011, en ze bleven een paar jaar samen voordat ze uit elkaar gingen in 2015. Wat de twee huidige Spider-Man-sterren betreft, is hun relatie vrij nieuw. Tomdaya werd in juli al zoenend gespot in Los Angeles en maakten onlangs pas hun debuut op de rode loper.

Spider-Man: No Way Home draait nu in de bioscoop.

Meer
Lees meer...