‘Euphoria’ lost nieuwe beelden seizoen 2

Euphoria komt bijna terug met het tweede seizoen. Begin januari 2022 krijgen we eindelijk het vervolg te zien van de HBO-reeks. Het tweede seizoen van Euphoria liet langer op zich wachten door de uitbraak van het coronavirus. In ruil kregen we in tussentijd wel twee specials te zien. En nu is het tijd voor het volledige tweede seizoen.

Het is ondertussen al meer dan twee jaar geleden dat het eerste seizoen van Euphoria verscheen. De reeks met Zendaya in de hoofdrol werd een enorm succes. Daardoor werd het tweede seizoen al snel bevestigd. Maar dat seizoen liet langer op zich wachten dan gehoopt.

Tweede seizoen

Omdat de opnames zoveel vertraging opliepen, besloot de productie om twee specials op te nemen. In deze specials waren telkens maar een handvol acteurs te zien, waardoor het makkelijk was om die te maken tijdens de pandemie. De specials stonden in het teken van de hoofdpersonages Rue (Zendaya) en Jules (Hunter Schafer).

Maar nu is het tijd voor het tweede seizoen. Daarin zullen we drie nieuwe gezichten te zien krijgen. Verder liet hoofdrolspeelster Zendaya al weten dat het nieuwe seizoen niet leuk wordt om naar te kijken. “Het is een uitdagend seizoen. Het wordt hard en pijnlijk soms, maar ik denk dat Rue dat nodig heeft als personage, want ik denk dat ze veel symboliseert voor zo veel mensen. Het wordt geen makkelijk seizoen. Het wordt niet leuk om naar te kijken.”

Nieuwe beelden

We kregen eerder al een teaser te zien die toonde dat Rue beseft dat mensen uit haar leven kunnen verdwijnen. “Wanneer je jong bent, voelt alles zo permanent. Maar als je ouder wordt, begin je te begrijpen dat niets echt voor altijd is. En dat iedereen van wie je houdt, uit je leven kan verdwijnen”, horen we haar zeggen.

Ook de nieuwe beelden tonen dat het een donker seizoen zal worden. “Hoe hard het leven was, het is nog moeilijker geworden”, horen we Rue deze keer zeggen. Daarna flitsen beelden voorbij waarin we een auto-ongeluk zien, iemand in een ziekenhuisbed, ruzies en woede. Het belooft dus inderdaad geen al te prettig seizoen te worden, maar toch kunnen wij niet wachten om het te bekijken vanaf maandag 10 januari 2022.

Bekijk hier de nieuwe beelden van Euphoria:

https://youtu.be/fMuXm4TT5Lk

Het tweede seizoen van Euphoria gaat op zondag 9 januari 2022 van start op HBO Max. Bij ons wordt het startschot één dag later, op maandag 10 januari, gegeven op Streamz.

Meer
Lees meer...