‘Euphoria’ seizoen 2 krijgt teaser en startdatum

We hebben er door de coronapandemie extra lang op moeten wachten, maar binnenkort verschijnt dan eindelijk het tweede seizoen van de populaire reeks Euphoria. HBO loste vandaag de officiële teaser en de startdatum voor dat tweede seizoen.

Het is ondertussen al meer dan twee jaar geleden dat het eerste seizoen van Euphoria verscheen. De reeks met Zendaya in de hoofdrol werd een enorm succes, waarbij vooral de onverbloemde voorstelling van moeilijkere onderwerpen gelauwerd werd. Het tweede seizoen van de reeks werd dan ook al snel bevestigd maar het coronavirus zorgde voor vertragingen bij de opnames.

Euphoria

Omdat de opnames zoveel vertraging opliepen, besloot de productie om twee specials op te nemen. In deze specials waren telkens maar een handvol acteurs te zien, waardoor het makkelijk was om deze te maken tijdens de pandemie. De specials stonden in het teken van de hoofdpersonages Rue (Zendaya) en Jules (Hunter Schafer).

Maar nu komt het tweede seizoen er eindelijk aan. Daarin zullen we drie nieuwe gezichten te zien krijgen. Verder liet hoofdrolspeelster Zendaya al weten dat het nieuwe seizoen niet leuk wordt om naar te kijken. “Het is een uitdagend seizoen. Het wordt hard en pijnlijk soms, maar ik denk dat Rue dat nodig heeft als personage, want ik denk dat ze veel symboliseert voor zo veel mensen. Het wordt geen makkelijk seizoen. Het wordt niet leuk om naar te kijken.”

In de eerste teaser voor het tweede seizoen krijgen we daar al een voorsmaakje van. En daaruit blijkt al snel dat Zendaya niet overdreven heeft. We horen haar personage Rue zeggen: “Wanneer je jong bent, voelt alles zo permanent. Maar als je ouder wordt, begin je te begrijpen dat niets echt voor altijd is. En dat iedereen van wie je houdt, uit je leven kan verdwijnen.”

Het tweede seizoen van Euphoria gaat op zondag 9 januari 2022 van start op HBO Max. Bij ons wordt het startschot één dag later, op maandag 10 januari, gegeven op Streamz.

Bekijk hier de teaser voor het tweede seizoen van Euphoria:

https://youtu.be/RPz_XktsEFE

Meer
Lees meer...