‘Euphoria’ maakt drie nieuwe castleden voor seizoen 2 bekend

Minka Kelly, Dominic Fike en Demetrius ‘Lil Meech’ Flenory Jr. zijn toegevoegd aan de castlijst van het tweede seizoen van Euphoria. Dat heeft HBO zojuist bekendgemaakt. Het is nog niet bekend wanneer het vervolg op de succesvolle reeks zal uitkomen.

Al meer dan twee jaar wachten we op het vervolg van Euphoria. De reeks van HBO was toen meteen een hit en kreeg dan ook al snel groen licht voor een tweede seizoen. Door de coronacrisis zijn de opnames daarvan echter stilgelegd nog voor ze goed en wel konden beginnen.

Om het lange wachten wat aangenamer te maken, kwam HBO eind vorig jaar en begin dit jaar wel met twee speciale corona-afleveringen rond Rue (Zendaya) en Jules (Hunter Schafer). Op het tweede seizoen is het voorlopig wel nog steeds wachten. Bedenker Sam Levinson liet recent wel weten dat hij hoopt dit jaar nog met nieuwe afleveringen van Euphoria te kunnen komen. Nieuwe problemen kunnen die plannen echter eventueel opnieuw verstoren waardoor we mogelijk tot 2022 moeten wachten.

Minka Kelly en Demetrius ‘Lil Meech’ Flenory Jr.

In dat tweede seizoen van Euphoria is alvast ruimte voor heel wat nieuwe personages. Zo maakte HBO vorige week drie nieuwe castleden bekend die te zien zullen zijn in het vervolg van de reeks.

De bekendste naam daarvan is Minka Kelly. De 41-jarige Amerikaanse actrice speelde in het verleden al in series zoals Friday Night Lights, Almost Human en Titans. Ook was ze te zien in films zoals 500 Days of Summer en The Roommate.

De andere twee nieuwe castleden maakten in het verleden vooral naam als muzikant. Het gaat om rapper Demetrius ”Lil Meech’ Flenory Jr. en singer-songwriter Dominic Fike. Die eerste is de zoon van de beruchte cocaïnehandelaar Demetrius ‘Big Meech’ Flenory, die deel uitmaakte van de Black Mafia Family (BMF) in de jaren 90 en op dit moment een gevangenisstraf van 30 jaar uitzit.

Minka Kelly and Demetrius ‘Lil Meech’ Flenory Jr. – Bron: Isopix

Dominic Fike

Van de drie nieuwe castleden is Fike die enige die al meer informatie prijsgaf over zijn rol. In een interview met Variety zei de 25-jarige artiest dat hij in het verleden al auditie had gedaan voor Euphoria, maar dat dat personage uiteindelijk uit de reeks is geschrapt. Voor het tweede seizoen was het HBO zelf die contact met hem opnam.

Hij omschrijft zijn personage als een “homie” die rondhangt met Rue en Jules. “Veel acteren moet ik niet doen. Hij is exact zoals ik ben en zegt en doet shit die ik ook zou zeggen en doen”, klinkt het.

Meer
Lees meer...