‘Euphoria’ moet op zoek naar vervanger voor Kelvin Harrison Jr. voor seizoen 2

Slecht nieuws voor de vele fans van Euphoria die wachten op het tweede seizoen van de reeks. Acteur Kelvin Harrison Jr. heeft namelijk aangekondigd dat hij toch niet te zien zal zijn in dat seizoen omdat het niet meer past in zijn planning. HBO moet daardoor op zoek naar een vervanger.

Euphoria was een van de beste series van 2019. De reeks van HBO leek op het eerste gezicht een typische tienerserie met iets meer seks en drugs dan we gewoon zijn. Maar wie bleef kijken, merkte al snel dat Euphoria veel dieper gaat. De reeks kreeg dan ook al snel veel fans die uiteraard meteen na afloop van seizoen 1 uitkeken naar het tweede seizoen.

Meer dan een jaar geleden kwam de cast daarvoor al samen om het script te lezen, maar daarna strooide het coronavirus alles in de war. Om het lange wachten wat aangenamer te maken, kwam HBO enkele maanden geleden wel met twee speciale corona-afleveringen rond Rue (Zendaya) en Jules (Hunter Schafer).

Kelvin Harrison Jr.

Kelvin Harrison Jr. – Bron: Isopix

Ondertussen werd achter de schermen druk verder gewerkt aan het tweede seizoen van Euphoria. Zo voegden de makers onder andere Kelvin Harrison Jr. (The Trial of the Chicago 7) toe aan de cast voor een niet gespecifieerde rol.

Die zal nu echter uiteindelijk toch niet te zien zijn in het tweede seizoen van Euphoria. In een interview met Entertainment Weekly maakte de acteur namelijk bekend dat hij het project verlaten heeft omdat het niet meer past in zijn agenda.

Vervanger

Wat de exacte gevolgen zijn voor de productie van het tweede seizoen van Euphoria is voorlopig niet duidelijk. Normaal gezien zouden de opnames daarvoor heel binnenkort van start gaan, maar mogelijk lopen die dus nu nogmaals vertraging op. HBO moet namelijk op zoek naar een vervanger voor Harrison. Wie dat zal zijn, is nog niet geweten.

Meer
Lees meer...