Nieuwe trailer ‘The Batman’ toont meer van Zoë Kravitz als Catwoman

In The Batman kruipt Robert Pattinson voor de eerste keer in de huid van de superheld van DC. Daarnaast krijgen we in de film ook Zoë Kravitz te zien als Catwoman. In een nieuwe trailer komt zij nu al heel wat meer aan bod en krijgen we een betere kijk op de relatie tussen de twee superhelden.

Op woensdag 2 maart 2022 verschijnt The Batman, de nieuwste film over de superheld, in de zalen. De film liep heel wat vertraging op, maar nu lijkt de releasedatum definitief te zijn. We kregen enkele weken geleden de officiële trailer te zien en nu is er een extra trailer waarin we al veel meer te zien krijgen van Catwoman (Zoë Kravitz).

The Bat and The Cat

De trailer kreeg de titel The Bat and The Cat en duurt meer dan twee minuten. Zoals de titel al doet vermoeden gaat het over The Bat, Batman, en The Cat, Catwoman. Maar we komen ook al meer te weten over de slechterik van dienst: The Riddler, gespeeld door Paul Dano.

In het begin van de trailer krijgen we Bella Reál (Jayme Lawson) te zien. Zij zoekt Bruce Wayne/Batman op omdat hij onbereikbaar is. “Je zou meer kunnen doen voor deze stad”, klinkt het. “Je komt uit een familie van filantropen, maar het lijkt erop dat jij niets doet.” Later maken we kennis met The Riddler (Paul Dano) die via z’n raadsels ook contact zoekt met Batman.

Om The Riddler tegen te houden zal Batman samenwerken met Catwoman/Selina Kyle en zij blijken al snel een dreamteam te zijn. Maar of dat genoeg zal zijn om The Riddler tegen te houden, dat houdt de trailer – uiteraard – nog in het midden. Het belooft wel alvast een hevige strijd te worden.

Bekijk hier de nieuwe trailer voor The Batman:

Meer
Lees meer...