Nieuwe film ‘The Batman’: Zoë Kravitz speelt Catwoman

Zoë Kravitz, de 30-jarige dochter van actrice Lisa Bonet en popster Lenny Kravitz, zal Catwoman vertolken in de nieuwe actiefilm The Batman. Robert Pattinson neemt de rol van The Dark Knight op zich. Het nieuws wordt bekend gemaakt door onder andere de Britse krant The Guardian.

Kravitz was in 2007 vor het eerst op het witte doek te zien in de film No ReservationsThe Batman was begonnen als een idee van acteur-regisseur Ben Affleck, die bekend staat als Batman-superfan. Hij was van plan om de film niet alleen te regisseren, maar ook de hoofdrol te spelen.

Exit Ben Affleck

EPA: Ben Affleck

Door omstandigheden droeg hij de regie echter over aan Matt Reeves en begin dit jaar raakte zelfs bekend dat Affleck helemaal niet meer zou meespelen in de nieuwe superheldenfilm. De rol van Batman gaat naar Robert Pattinson, bekend van onder andere The Lighthouse, Twilight en Harry Potter and the Goblet of Fire.

Zomer 2021

EPA: Jonah Hill

Jeffrey Wright gaat Commissaris Gordon spelen in de film en het staat zo goed als vast dat Jonah Hill een nog onbekende slechterik speelt. Daarover zou die lang onderhandeld hebben met de filmstudio Warner Bros. De release van The Batman staat gepland voor de zomer van 2021.

Meer
Lees meer...