‘The Batman’ met Robert Pattinson krijgt officiële trailer

Volgend jaar verschijnt de nieuwe film van Batman, The Batman, in de zalen. Daarin zal Robert Pattinson voor de eerste keer in het pak van de superheld kruipen. Catwoman zal dan weer gespeeld worden door Zoë Kravitz. De film kreeg nu eindelijk een officiële trailer en die is alvast veelbelovend.

De nieuwste Batman-trilogie wordt volgend jaar afgetrapt. Deze keer is het de beurt aan Twilight-acteur Robert Pattinson om het legendarische personage te spelen. In de officiële trailer krijgen we nu een eerste blik op zijn belichaming van de superheld.

The Batman

De productie van The Batman verliep niet helemaal vlekkeloos. Oorspronkelijk zou de film namelijk al verschijnen in juni 2021, maar door de uitbraak van het coronavirus en een besmetting van hoofdrolspeler Robert Pattinson, moesten de opnames uitgesteld worden. Daarom zal de film nu in maart 2022 verschijnen.

The Batman wordt de eerste film van een nieuwe trilogie rond de superheld. Daarnaast komen er ook twee spin-offs van Batman in de vorm van series op HBO Max. Oorspronkelijk zou The Batman geregisseerd, geschreven en geproduced worden door Ben Affleck die ook de hoofdrol zou spelen in de film. Maar in 2017 stapte hij uit het project en nam Matt Reeves de regie van hem over. Daarbij moest hij ook op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler en die werd gevonden in Robert Pattinson.

Trailer

De trailer belooft alvast een spannende film en opnieuw een andere kijk op de superheld. Deze keer is Bruce Wayne namelijk een miljardair die nog steeds een dubbelleven leidt als superheld. Hij leeft dus altijd in de spotlights, zowel als Bruce als als Batman. De superheld die we te zien zullen krijgen in The Batman heeft volgens Robert Pattinson, die gedaante aan hem geeft, ook “meer gebreken dan de traditionele superhelden”.

In de trailer wordt ook meteen duidelijk dat een grote rol weggelegd is voor Catwoman/Selina Kyle, gespeeld door Zoë Kravitz. Zij sprak in 2017 al de stem van Catwoman in voor The Lego Batman Movie en zal nu dus ook te zien zijn als het personage. Ze komt in de film in contact met Batman terwijl ze op zoek is naar haar vermiste vriend. Batman en Catwoman zijn elkaars concurrenten, maar ze merken al snel dat ze eigenlijk hetzelfde doel hebben.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Batman:

The Batman verschijnt op 2 maart 2022 in de zalen.

Meer
Lees meer...