‘The Batman’ opnames lopen tot februari 2021

Op de release van The Batman moeten we nog wachten tot maart 2022. Maar ondertussen komen we wel al steeds meer over de film te weten. Zo is bekend geraakt dat de opnames zullen lopen tot februari 2021. Dat geeft het team achter The Batman dan 13 maanden de tijd om die opnames te verwerken.

Over de opnames en de release van The Batman is al heel wat inkt gevloeid. Zo was het originele plan om de film, met Robert Pattinson in de hoofdrol, op 25 juni 2021 in première te laten gaan. Maar toen brak de coronacrisis wereldwijd uit.

Releasedatum uitgesteld

De opnames van de film lagen maandenlang stil, maar konden in september hervat worden. Het werk op de set was van korte duur. Hoofdrolspeler Robert Pattinson bleek namelijk besmet met het coronavirus.

In tussentijd was de releasedatum van The Batman al een paar maanden opgeschoven. Logisch ook, want de opnames hadden een paar maanden stil gelegen. Toen de eerste trailer van de film verscheen, kreeg The Batman de releasedatum 21 oktober 2021.

Ondertussen is bekend dat Warner Bros. rond die periode Dune wil releasen. Het kwam dan ook niet echt als een verrassing dat The Batman daarvoor moest wijken. De film staat nu gepland om in maart 2022 in première te gaan.

Opnames tot februari 2021

Dat geeft de cast en crew zeker genoeg tijd om de opnames van de film op het gemak af te werken. En dat zal ook gebeuren. Acteur Colin Farrell (The Penguin in The Batman) heeft namelijk tijdens een interview laten vallen dat hij tot en met februari 2021 op de set verwacht wordt.

Naast Farrell en Robert Pattinson, krijgen we uiteraard nog een hele reeks andere topacteurs aan het werk te zien in The Batman. Zoë Kravitz bijvoorbeeld, speelt Catwoman. Paul Dano zal te zien zijn als Riddler. En Jeffrey Wright kruipt in de huid van James Gordon.

Meer
Lees meer...