Opnames ‘The Batman’ na drie dagen stilgelegd door coronabesmetting bij crewlid

De opnames van The Batman liggen voorlopig opnieuw stil. Amper drie dagen geleden gingen de opnames voor de film eindelijk weer van start, maar omdat iemand van de crew positief testte op het coronavirus kwam er al snel een einde aan de nieuwe reeks opnames.

Op dit moment wordt The Batman ingeblikt. Dat is de nieuwste film over het personage van DC Comics, waarin de hoofdrol weggelegd is voor de acteur Robert Pattinson. Nadat de opnames maandenlang stil lagen door de uitbraak van het coronavirus, is het nu opnieuw dat virus dat roet in het eten gooit.

Besmetting op de set

Drie dagen geleden konden de opnames van de film na een maandenlange onderbreking opnieuw van start gaan. Maar het feestje was van korte duur, want Daily Mail heeft van bronnen op de set vernomen dat de opnames opnieuw stilliggen. Deze keer zou er een besmetting met het coronavirus zijn vastgesteld bij een crewlid van de film.

“We hebben een bericht gekregen waarin stond dat een crewlid positief heeft getest op het coronavirus. Iedereen sprak erover op de set. We weten niet wie er positief getest heeft, maar het heeft voor heel wat chaos gezorgd in het schema.” Ondertussen zijn de opnames dan ook opnieuw stilgelegd. “We verwachten niet dat de opnames opnieuw zullen starten in de komende twee weken.”

The Batman

Voorlopig staat The Batman nog steeds gepland om uit te komen in oktober 2021. Maar om die deadline te halen, moeten alle scènes in de komende drie maanden ingeblikt worden. Elke vertraging in de planning komt dus ongelegen.

De film wordt ingeblikt in het Britse Leavesden, waar eerder ook al de films uit de Harry Potter-reeks werden opgenomen. Ook in die films was Robert Pattinson te zien. Hoewel The Batman pas volgend jaar in de zalen komt, is er wel al een trailer uitgebracht voor de film.

Bekijk hier alvast de eerste trailer voor The Batman:

Meer
Lees meer...