‘Uncharted’ met Tom Holland krijgt nieuwe trailer

Het gaat hard voor acteur Tom Holland. De Brit is nog maar net te zien in de nieuwe Spider-Man-film No Way Home en er ligt al een andere film in het verschiet. De film Uncharted, die gebaseerd is op de gelijknamige videogame, komt op 23 februari 2022 uit in de Belgische bioscopen. Producent Columbia Pictures deelt nu een nieuwe trailer.

Tom Holland is een van dé hotste acteurs van het moment, althans als we recente filmmakers mogen geloven. De acteur was de laatste jaren te zien als Peter Parker in de Spider-Man– en Avengers-films, maar ook in Cherry, Chaos Walking en The Devil All the Time. Nu voegt Holland nog een film aan dat palmares toe, en wat voor een. Uncharted is gebaseerd op de PlayStation-game met dezelfde naam en zal de kijker meenemen op zoektocht naar een verborgen schat en een verloren broer.

Razend populair

Het verhaal van Uncharted begon dus als videogame. In 2007 kwam het allereerste spel uit voor de (toen nog) PlayStation 3. Daarna volgden nog vier games, met als laatste Uncharted: The Lost Legacy, dat in 2017 uitkwam voor de Playstation 4. Zowel in die game als in de nieuwe film volgen we het personage Nathan Drake (Tom Holland) die op zoek gaat naar verborgen schatten over de hele wereld. In de film wordt Nathan bijgestaan door Victor ‘Sully’ Sullivan (Mark Wahlberg), en samen gaan ze op zoek naar ‘de grootste schat die nooit werd gevonden’. Tijdens hun zoektocht komen ze ook meer te weten over Sam, de verloren broer van Nathan.

Het is de eerste keer dat er een film van Uncharted in de zalen komt, maar niet de eerste keer dat er over een film werd gedacht. Over de jaren heen gingen er al geruchten rond dat verschillende filmmakers er iets mee wilden doen, met onder andere Chris Pratt (Guardians of The Galaxy, Jurassic World, …), Nathan Fillion (Castle, The Rookie) en jawel, Mark Wahlberg in de rol van Nathan Drake. Toch zal het nu dus Tom Holland zijn die in de rol van Drake kruipt. De film komt, als alles goed gaat, op 23 februari 2022 bij ons in de zalen.

Bekijk de nieuwe trailer van Uncharted hier:

Meer
Lees meer...