Left Right
scrollTop top

‘Cherry’ met Tom Holland krijgt een officiële releasedatum


Tom Holland Cherry
© Tom Holland als Cherry in ‘Cherry’ – Apple TV+ via Vanity Fair

Goed nieuws voor de fans van acteur Tom Holland. Want hij is begin volgend jaar al te zien in een gloednieuwe film. In Cherry speelt hij de rol van Cherry, een veteraan die de criminele toer op gaat op z’n drugsverslaving te kunnen betalen. En die film heeft net een officiële releasedatum gekregen.

Het ziet ernaar uit dat de promotiecampagne van de nieuwste film met Tom Holland officieel afgetrapt is. Voor die film werkte de acteur opnieuw samen met de Russo-broers, met wie hij verschillende Marvel-films heeft gemaakt.

Maar die nieuwe film lijkt op geen enkel vlak op de andere films waarin de acteur meespeelde. In Cherry krijgen we maar liefst drie nieuwe kanten van Tom Holland te zien. Z’n personage Cherry is namelijk een oorlogsveteraan die de criminele toer op gaat om z’n drugsverslaving te kunnen betalen.

26 februari

Hoe hij die uiteenlopende kanten van z’n personage zal vertolken, krijgen we vanaf 26 februari te zien. Op die dag verschijnt Cherry namelijk in de bioscoop. Een kleine maand later, op 12 maart, kunnen gebruikers van Apple TV+ de film ook op dat streamingplatform terugvinden.

Samen met die releasedatum(s) loste Apple TV+ ook de eerste beelden uit Cherry. In die beelden krijgen we de soldaat, de verslaafde en de criminele versies van het personage van Tom Holland voor het eerst te zien. We ontdekken ook dat Ciara Bravo de vriendin van Cherry zal spelen.

Bekijk hier de eerste beelden uit Cherry:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  681.250
 • Aantal
  doden
  20.554