Left Right
scrollTop top

Tom Holland steunt jonge fan na harttransplantatie met een unieke video


Spider-Man
© Tom Holland als Spider-Man – Marvel

Tom Holland is ondertussen volop bezig met de opnames van de derde solofilm van z’n personage Spider-Man. Maar toch heeft hij nog een beetje tijd over, en die stak hij maar al te graag in een filmpje voor een jonge fan die net een harttransplantatie achter de rug heeft.

Dat Tom Holland niet de meest betrouwbare acteur ter wereld is, da’s natuurlijk al lang geen geheim meer. De jonge Brit krijgt zelfs vaak een soort oppas tijdens interviews. Dat zijn vaak collega’s die ervoor moeten zorgen dat hij geen spoilers lost over de films waarin hij meespeelt. Het is zelfs zo erg dat hij vaak het script niet in handen krijgt, omdat hij het overal laat rondslingeren.

Goede doelen

Maar hij heeft ook verschillende hele positieve karaktertrekken, naast z’n vergeetachtigheid en loslippigheid. Zo is Tom Holland enorm begaan met kinderen en doet hij zoveel mogelijk voor het goede doel. Samen met z’n broers richtte hij zelfs The Brothers Trust op. Die organisatie steunt kleine goede doelen, die moeite hebben om financiering te vinden.

SpiderJerry

Z’n laatste daad is opnieuw een meesterwerk. Hij nam een filmpje op, waarin de jonge Jerry z’n taken als Spider-Man overneemt, want “zelfs superhelden moeten soms examens maken”. Jerry is een jongetje dat net een harttransplantatie heeft ondergaan. Hij maakt in het korte, trailerachtige filmpje deel uit van de Spiderverse als SpiderJerry.

Spider-Man 3 staat momenteel gepland voor een release in 2021.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636