‘Halftime’: Documentaire van Jennifer Lopez staat nu op Netflix

Jennifer Lopez heeft geen introductie nodig. De zangeres, danseres en actrice is namelijk een wereldbekende ster, een icoon, maar ook een groot voorbeeld voor velen. In haar nieuwe documentaire Halftime, die nu op Netflix staat, vertelt ze hoe zwaar die weg naar de top echter is geweest.

J.Lo heeft een succesvolle zang- én acteercarrière en voedt tegelijkertijd in haar eentje twee kinderen op. Intussen is ze ook (al voor de tweede keer) druk bezig met het plannen van haar huwelijk met Ben Affleck. Daarnaast blijft ze op haar 52ste in de meest geweldige vorm. Hoe ze dat allemaal voor elkaar krijgt? Dat zien we in de Netflixdocumentaire Halftime die nu te streamen is.

Halftime

Centraal in de docu staan de voorbereidingen op de halftime show van de Super Bowl, die Jennifer Lopez in 2020 samen met Shakira verzorgde. Vandaar ook de naam van de documentaire. Maar we volgen J.Lo ook tijdens haar optreden op de inauguratie van de Amerikaanse president Joe Biden. Daarbij reflecteert Lopez op haar veelzijdige carrière en de druk van het leven in de schijnwerpers. Maar de docu kaart ook haar grootste onzekerheden aan. “Mijn hele leven strijd ik al om gehoord, gezien en om serieus genomen te worden”, horen we haar zeggen in de trailer.

Uiteraard komt ook haar romance met Ben Affleck, met wie ze zich onlangs voor een tweede keer verloofde, aan bod. De documentaire toont daarbij vooral een heel eerlijk beeld van hoe hectisch en intens het leven van een superster is.

Bekijk hieronder de trailer van Halftime:

Halftime is nu te zien op Netflix. Liever een serie? Kijk dan eens in onze lijst van 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...