Jennifer Lopez en Ben Affleck kondigen (opnieuw) verloving aan!

Het is officieel: Jennifer Lopez (52) en Ben Affleck (49) zijn (opnieuw) verloofd! Het koppel wakkerde vorig jaar hun romance weer aan, nadat ze in 2004 hun eerdere verloving afbliezen. Lopez onthulde de spannende update gisterenavond in e-mail aan haar inner circle.

Acteur Ben Affleck en zangeres Jennifer Lopez gaan trouwen! Het paar – dat vorig jaar hun romance nieuw leven inblies – is namelijk voor een tweede keer verloofd. Dat bevestigde een woordvoerder van Lopez aan People. De zangeres zelf deelde het nieuws ook in haar On the JLo-nieuwsbrief. Maar dat nieuws komt misschien niet als een heel grote verrassing. J.Lo werd namelijk al eerder deze week gespot met wat leek een verlovingsring te zijn.

(Tweede) Verloving

Jennifer Lopez onthulde de spannende update van haar verloving gisterenavond in e-mail aan haar inner circle. De boodschap aan de fans bevatte een clip van Lopez die een enorme, groene diamant aan haar ringvinger aan het bewonderen was. Dat beeld werd ook door haar zus op sociale media gedeeld.

J.Lo teasede de “grote aankondiging” ook met een video op Twitter, diezelfde nacht. “Ik heb een heel spannend en speciaal verhaal om te delen…”, vertelde Lopez aan haar volgers. Daarnaast voegde ze ook een emoji van een diamanten ring achter haar Twitternaam toe.

J.Lo vertelde onlangs ook aan People wat haar band met Affleck nu anders maakt dan zo’n 18 jaar geleden. “We zijn nu ouder, slimmer en we hebben meer levenservaring opgedaan”, zei ze. “We staan ook op heel verschillende plaatsen in ons leven, want we hebben nu allebei kinderen. Daar zijn we ons dus nu, in vergelijking met vroeger, meer bewust van.”

Lopez en Affleck

Lopez en Affleck kregen in de zomer van 2002 voor het eerst een relatie. Ze verloofden zich destijds in november van datzelfde jaar, maar stelden hun huwelijk in september van 2003 uit. Dat deden ze toen slechts enkele dagen voor hun trouwdatum. Uiteindelijk verbraken ze hun verloving in januari in 2004. Zo’n bijna twintig jaar later besloot het koppel om hun relatie een tweede kans te geven. Zo verschenen ze tot onze vreugde, en die van de fans, verliefder dan ooit op de rode loper in 2021.

De Marry Me-actrice deelt de 14-jarige tweeling Emme en Max met ex-man Marc Anthony. Affleck heeft drie kinderen met zijn ex-vrouw Jennifer Garner: Violet (16), Seraphina (13) en Samuel (10). Het huwelijk met Lopez zal dus voor hem al zijn tweede zijn.

J.Lo daarentegen zal al voor de vierde keer in het huwelijksbootje stappen. Ze trouwde voor het eerst in 1998 met acteur Ojani Noa, waarbij ze na zo’n twaalf maanden uit elkaar gingen. Daarna was ze twee jaar getrouwd met choreograaf Cris Judd. Met ex-man Anthony en de vader van haar kinderen, was ze zeven jaar getrouwd. Tot vorig jaar had ze ook trouwplannen met voormalige honkballer Alex Rodriguez. Maar na vier jaar samen verbraken de twee toch hun verloving.

Meer
Lees meer...