Jennifer Lopez, Owen Wilson en Maluma schitteren in officiële trailer ‘Marry Me’

Zangeres Jennifer Lopez keert terug naar het grote scherm en hoe! In de trailer voor haar nieuwe film Marry Me schittert ze naast acteur Owen Wilson (Wonder, Loki, The French Dispatch) en de Colombiaanse zanger Maluma. De romantische komedie toont een modern liefdesverhaal, die woensdag 9 februari 2022 in de zalen komt, juist op tijd voor Valentijn.

Het is even geleden, maar Jennifer Lopez maakt zich op om terug te keren naar haar romcom-roots. Denk bijvoorbeeld aan The Wedding Planner uit 2001 of Monster-in-Law uit 2005. De zangeres nam hierna namelijk een vrij dramatische wending in haar laatste film, de geprezen stripper-drama Hustlers in 2019. Deze keer speelt J.Lo de fictieve popster Kat Valdez in de drie minuten durende trailer voor de aankomende romcom Marry Me. De clip opent met Valdez die zich klaarmaakt voor een grote tournee. Ze oefent haar moves, poseert voor fotoshoots en loopt over de rode loper terwijl we een voorproefje horen van wat klinkt als de soundtrack van de film.

De romantische komedie Marry Me is een moderne love story over beroemdheid, het huwelijk en sociale media. Met – hoe kan het ook anders – nieuwe nummers van Jennifer Lopez en de Latin popster Maluma, die zijn filmdebuut maakt in deze film.

Synopsis

Zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) en de aantrekkelijke rising star Bastian (Maluma) zijn het meest sexy celebrity couple ter wereld. Terwijl hun hitsong Marry Me steeds hoger klimt in de hitlijsten staan ze op het punt om te trouwen tijdens een concert in aanwezigheid van hun fans. Dat huwelijk zal ook gelivestreamd worden. Charlie Gilbert (Owen Wilson) is een gescheiden wiskundeleraar die door zijn dochter Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies) en zijn beste vriendin (Sarah Silverman, Wreck-It Ralph) wordt meegesleept naar dit concert. Wanneer Kat enkele seconden voor de ceremonie erachter komt dat Bastian is vreemdgegaan met haar assistente, dreigt ze in te storten op het podium en valt haar flinterdunne leventje uit elkaar voor de ogen van miljoenen fans.

Maar dan krijgt ze oogcontact met iemand uit het publiek en maakt Kat de zeer impulsieve beslissing om met Charlie te trouwen. Wat begint als een ondoordachte en spontane reactie verandert in een onverwachte, maar tevens gecompliceerde romance. Is het mogelijk voor twee mensen uit compleet verschillende werelden om een plek te vinden waar ze zich beiden thuisvoelen? Dat zullen we in februari te weten komen.

De film is geregisseerd door Kat Coiro (L!fe Happens, A Case of You) en wordt geproduceerd door Elaine Goldsmith-Thomas, Jennifer Lopez, Benny Medina en John Rogers. Naast J.Lo, Maluma en Owen Wilson herkennen we ook Game of Thrones-acteur John Bradley.

Bekijk hieronder de trailer van J.Lo’s nieuwe film:

Marry Me verschijnt vanaf 9 februari 2022 in de bioscoop.

Meer
Lees meer...