‘Emily in Paris’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Emily in Paris keert volgende maand terug met een tweede seizoen. Voor dat seizoen heeft Netflix nu de officiële trailer op de wereld losgelaten. We krijgen te zien dat Emily nog steeds in Parijs vertoeft, waar ze zal moeten kiezen tussen twee knappe mannen.

Toen het eerste seizoen van Emily in Paris verscheen waren de meningen verdeeld. Vooral vanuit Frankrijk klonk er veel kritiek over de manier waarop Parijs wordt voorgesteld. En ook de naam van de reeks zorgde voor verwarring. Toch konden heel wat mensen genieten van de reeks, waardoor het tweede seizoen al snel bevestigd werd. En dat krijgen we volgende maand te zien.

Emily in Paris seizoen 2

Op het einde van het eerste seizoen kregen we te zien hoe Emily (Lily Collins) en Gabriel (Lucas Bravo) eindelijk toegaven aan hun emoties en een stomende nacht beleefden. Op dat moment leek het bij één nacht te blijven, want Gabriel zou een dag later naar Normandië vertrekken om daar zijn eigen restaurant te openen. Maar op het einde worden die plannen gecanceld en blijft hij toch in Parijs.

Ideaal scenario voor Emily zou je denken, maar niets is minder waar. Emily’s vriendin – en de ex van Gabriel – Camille (Camille Razat) wil haar ex namelijk terug. Emily moet dus heel moeilijk nieuws brengen aan haar vriendin of het afbreken met Gabriel. In de trailer krijgen we zo ook al een nieuwe knappe man te zien. Het gaat om de Brit Alfie (gespeeld door Lucien Laviscount, die je kan kennen uit Scream Queens), een andere expat die Emily ontmoet tijdens de Franse les. Zal hij Emily Gabriel doen vergeten of blijft haar knappe onderbuurman toch haar ware liefde?

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van Emily in Paris:

Het tweede seizoen van Emily in Paris verschijnt op woensdag 22 december op Netflix. Zoek je in tussentijd nog een serie om te kijken? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...