‘Halftime’: nieuwe Netflixdocumentaire over leven Jennifer Lopez krijgt trailer

Netflix heeft woensdagavond de trailer vrijgegeven van Halftime. Deze nieuwe documentaire geeft een intieme blik in het leven van zangeres en actrice Jennifer Lopez. Halftime is vanaf dinsdag 14 juni 2022 wereldwijd te zien op de streamingdienst.

Jennifer Lopez, ook wel J.Lo genoemd, heeft eigenlijk geen introductie nodig. Want wij kennen haar allemaal. Als het niet is om haar aanstekelijke pop- en dancesongs, dan is het om haar films.

J.Lo

Jennifer Lopez scoorde wereldhits met o.a. Jenny from the BlockDance AgainOn the FloorLet’s Get Loud en Ain’t Your Mama. Maar daarnaast had ze ook een rijke acteercarrière waarbij ze te zien was in allerlei klassiekers onder de romcoms zoals The Wedding Planner, Maid in Manhattan, The Back-up Plan, Monster-in-Law en What to Expect When You’re Expecting.

Volgens ons was haar beste acteerprestatie toch wel die in de film Hustlers. Ze speelde daarin een stripper en leerde speciaal voor de rol zelfs paaldansen. Daarnaast kunnen we haar ook niet vergeten in de rol van de iconische zangeres Selena Quintanilla in de biografische film Selena uit 1997. Recent was J.Lo ook te zien in Second Act naast Vanessa Hudgens en in Marry Me naast de Colombiaanse zanger Maluma.

Daarbij mogen haar professionele dansmoves zeker niet ontbreken. Dat is ook hoe ze haar weg naar de top begon: als danseres. Ze producete dus ook niet voor niets vier seizoenen lang het tv-programma World of Dance, dé grootste danswedstrijd op televisie.

De laatste tijd viel Lopez vooral in de schijnwerpers voor haar relatie met acteur Ben Affleck. De twee verloofden zich voor het eerst in 2002, maar er vond toen toch geen huwelijk plaats. Recent vonden ze elkaar toch terug en kondigden ze in april dit jaar (voor de tweede keer) hun verloving aan. Wij hopen ten zeerste dat het huwelijk tussen de tortelduifjes deze keer wél doorgaat.

Documentaire

Halftime geeft een kijkje in het leven en de carrière van Jennifer Lopez. Hierbij onthult het vooral haar enorme doorzettingsvermogen en vastberadenheid. De film legt de focus op het tweede deel van haar leven. Daarin legt ze haar ontwikkeling als latina, moeder en artieste bloot. Ze neemt het heft in eigen handen in haar carrière en gebruikt daarbij haar stem voor een hoger doel.

In de trailer van de aankomende documentaire komen we alvast te weten dat de danseres, zangeres, actrice en mode-icoon al heel haar leven eigenlijk streeft naar slechts één ding: serieus genomen worden.

Bekijk hieronder de trailer van de Netflixdocu over J.Lo:

Halftime is vanaf 14 juni te zien op Netflix. Kijk je liever een serie? Check dan onze lijst met de 50 beste Netflixseries.

Meer
Lees meer...