Jennifer Lopez schittert in onthullende jurk tijdens de première van haar docu ‘Halftime’

Zangeres en actrice Jennifer Lopez (52) liet woensdagavond een grote indruk na in New York. Tijdens het Tribeca Festival ging haar Netflix-docu Halftime in première. J.Lo paradeerde in een zwarte fluwelen jurk die weinig aan de verbeelding overliet. Halftime zal vanaf 14 juni te zien zijn op Netflix.

Het zijn gloriedagen voor Jennifer Lopez. Na haar (tweede) verloving met acteur Ben Affleck (49) en succes op de MTV Movie & TV Awards, is binnenkort haar documentaire Halftime te streamen op Netflix. Tijdens de première ging J.Lo met alle aandacht lopen. Dit keer niet door een iconische groene Versace dress, maar een onthullende zwarte jurk waarmee ze haar vormen extra in de verf zet.

Show it off

Jennifer Lopez is het op haar 52ste zeker nog niet verleerd. In een doorschijnende jurk poseerde ze zelfverzekerd op de rode loper van het Tribeca Festival. De fotografen smulden van haar gedurfde kledingkeuze, waarmee ze er in slaagde haar troeven extra in de kijker te zetten. Maar het was niet enkel J.Lo’s uitdagende jurk die de aandacht trok. Ook haar gigantische diamanten verlovingsring sprong in het oog. Jennifer en haar verloofde Ben Affleck stappen namelijk binnenkort in het huwelijksbootje.

In Halftime belooft Lopez haar fans een intieme inkijk te geven in haar drukke leven. Met haar documentaire wil Jennifer de worstelingen belichten waarmee ze tijdens haar carrière te maken kreeg. Maar de focus ligt vooral op haar eeuwige strijd om serieus genomen te worden in Hollywood.

Bekijk hier de trailer van de documentaire Halftime:

Halftime is vanaf 14 juni te streamen op Netflix.

Meer
Lees meer...