Jennifer Lopez geeft emotionele speech tijdens MTV Movie & TV Awards

De Amerikaanse zangeres en actrice Jennifer Lopez (52) heeft in haar succesvolle carrière al heel wat prijzen in ontvangst mogen nemen. Maar tijdens de MTV Movie & TV Awards kwam daar nog een speciale bij: de MTV Generation Award. Tijdens de ontvangst kon Jenny from the block het niet droog houden. In haar speech bedankte ze niet enkel haar fans, maar ook “de mensen die haar hart braken”.

Afgelopen zondag vonden in Los Angeles de jaarlijkse MTV Movie & TV Awards plaats, gepresenteerd door Vanessa Hudgens. Verschillende grote Hollywoodsterren vielen in de prijzen, maar het was Jennifer Lopez die de oeuvreprijs in ontvangst mocht nemen. Met de prestigieuze Generation Award werd ze beloond voor de vele film- en televisierollen die ze al bijna dertig jaar vertolkt.

Vol emotie

Jennifer Lopez viel tijdens de ontvangst van haar Generation Award vooral op door haar emotionele speech. “Ik wil de mensen bedanken die me vreugde gaven, maar ook de mensen die mijn hart braken”, klonk het met tranen in de ogen.

De superster ging verder met ook de mensen te bedanken die tegen haar gelogen hebben. Volgens Lopez hebben zij hebben haar “laten uitgroeien tot de superster die ze is geworden”. Ze vervolgde met: “Ik wil iedereen bedanken die me vertelde – in mijn gezicht of toen ik niet in de kamer was – dat ik dit niet kon. Ik denk echt niet dat ik het zonder jullie kon”.

Winnaars

Tijdens de MTV Movie & TV Awards vielen er verschillende films, series en acteurs in de prijzen. De winnaars waren onder andere Spider-Man: No Way Home (Beste Film), Euphoria (Beste Serie en Beste Gevecht), Tom Holland (Beste Acteerprestatie Film in Spider-Man) en Daniel Radcliff (Beste Schurk in The Lost City).

Bekijk hier de speech van Jennifer Lopez tijdens de MTV Movie Awards 2022:

Meer
Lees meer...