Dominic Fike bevestigt relatie met ‘Euphoria’-tegenspeelster Hunter Schafer: “Het ging allemaal heel snel”

Dominic Fike, die we kennen als Elliot uit Euphoria, heeft in een lang interview met GQ bevestigd dat hij een relatie heeft met Hunter Schafer (Jules uit Euphoria). In het interview vertelt hij over hun relatie en over hoe alles sneller ging omdat ze elkaars tegenspeler waren in de populaire HBO-reeks.

Er waren al een tijdje geruchten, maar nu is er ook de officiële bevestiging door Dominic Fike zelf. Hij vormt nu al enkele maanden een koppel met Hunter Schafer, die hij leerde kennen op de set van de populaire reeks Euphoria.

Dominic en Hunter

Dominic Fike is een nieuw gezicht in het tweede seizoen van Euphoria. Voor zijn rol in de reeks had hij nog geen acteerervaring en was hij enkel bezig met zijn muzikale carrière. Dat maakte het voor Dominic moeilijk tijdens zijn eerste dagen op de set. “Het was heel intimiderend. Het is zo gek om Zendaya in het echt te zien. Je ziet haar in films en sh*t, en ik dacht: ‘Oh sh*t, dat is Spider-Mans meisje’. En dan verscheen Tom Holland op de set en kuste hij haar en ik zat daar: ‘Wow, dit is gestoord!'”.

Maar al snel raakte Dominic gewend aan de set. En daarin speelde Hunter Schafer een belangrijke rol. Toen hij haar een emotionele scène zag opnemen, raakte hem dat diep. “Ik wilde haar een knuffel geven. Ik zag haar tranen vloeien. Ze zei: ‘Oké, ik ben klaar’ en nam vervolgens de scène op. Nadien leerde Hunter hem om te huilen op commando. Als Dominic nu terugdenkt aan die momenten beseft hij dat het heel raar was om te leren huilen van iemand waar je “een gigantische crush” op hebt.

Versneld

Die huilsessie had echter grote gevolgen. “Op zo’n momenten word je relatie versneld”, vertelt Dominic. “Je bent meteen zo kwetsbaar met iemand. Normaal duurt zoiets heel lang. Sommige mensen worden verliefd maanden, of zelfs jaren nadat ze elkaar ontmoeten. Wij hadden meteen een aantrekkingskracht en alles verliep versneld. We hebben elkaar heel snel heel intens leren kennen.”

En de liefde is duidelijk nog steeds groot. Zo vertelt Dominic in het interview dat hij de afgelopen vier dagen maar liefst acht keer naar de Prada-winkel in SoHo is geweest. En dat deed hij niet enkel om kleren te kopen, zo blijkt. Hunter is namelijk het gezicht van de nieuwe campagne van Prada en aangezien ze nu in Milaan is, was het een manier voor Dominic om haar toch te kunnen zien. “Het is het beste aan een bezoekje aan de winkel”, lacht hij.

Meer
Lees meer...