‘Euphoria’-sterren Hunter Schafer en Dominic Fike doen relatiegeruchten aanwakkeren

Collega-acteurs Hunter Schafer (23) en Dominic Fike (26), die we konden spotten in het recent begonnen tweede seizoen van de populaire HBO-serie Euphoria, zouden mogelijk een koppel vormen. Schafer was in het begin geen fan Fike, gezien de rol die hij zou spelen in seizoen 2 van de reeks, maar de twee werden onlangs op veel betere voet met elkaar gespot.

De Euphoria-coacteurs Hunter Schafer en Dominic Fike, die Jules en Elliot spelen in de serie, werden recent samen gefotografeerd bij het verlaten van het restaurant The Nice Guy in Los Angeles, op zondag 16 januari. Zo zouden de twee zelfs hand in hand naar buiten lopen, dat is te zien op foto’s verkregen door Page Six. Fike, naast acteur ook nog muzikant, droeg een gestreepte trui, terwijl de actrice een hoodie en een rokje droeg, met een rood gezichtsmasker.

Een stel?

Eerder deze maand poseerde het duo al samen op de rode loper voor de première van het tweede seizoen van de hitserie Euphoria van HBO Max. En hoewel Schafer en Fike in het echte leven door hun uitje enkele datinggeruchten hebben doen aanwakkeren, konden de twee het aanvankelijk niet zo goed vinden, net zoals hun personages in de show.

(tekst loopt verder hieronder)

Kort nadat Fike en Schafer genoten van een gezellige tijd samen in West Hollywood, trok de songwriter ook naar sociale media om een Instagramvideo te delen van het interview van het model op Jimmy Kimmel Live! op maandag 17 januari. Een ooggetuige beweerde zelfs op het celebrity gossip Instagramaccount Deuxmoi dat Schafer en Fike aan het “zoenen” en “dansen” waren in het restaurant, waar ze werden vergezeld door castgenoten waaronder Jacob Elordi (Nate) en Alexa Demie (Maddy).

Eind 2020 zou Schafer iets gehad hebben met het model Massima Desire, al hebben beiden die geruchten nooit bevestigd. Fike, van zijn kant, ging in 2021 uit met actrice Diana Silvers (Birds of Paradise, Booksmart). Ze hebben elkaar sindsdien wel ontvolgd op alle socialemediaplatforms.

Geen fan

Maar voor het debuut van Fike’s personage in Euphoria, onthulden de hoofdrolspeelsters van de reeks, Zendaya en Schafer, dat ze niet meteen fan waren van het personage, Elliot, dat hij ging vertolken. En daarmee dus ook niet echt van de acteur die de rol ging spelen. Spoiler alert, Elliot zou namelijk tussen Rue en Jules komen, waardoor er een soort liefdesdriehoek ontstaat.

“Er waren veel gesprekken door de jaren heen over waar de show heen zou gaan en waar het zich in zou ontwikkelen, en ik herinner me dat toen (de bedenker) Sam (Levinson) voor het eerst sprak over het idee van dit Elliot-personage, ik dat niet echt een goed idee vond. Aangezien ik een harde supporter van ‘Rules’ (Jules + Rue) ben”, vertelde Zendaya in januari aan Variety. “En ik had zoiets van: ‘whoa, whoa, whoa, wat zijn we hier aan het doen?’ Maar achteraf gezien, en ook als iemand die begrijpt waar de show naartoe moet en wat er moet gebeuren voor deze personages, is het cruciaal dat Elliot bestaat en dat hij de persoon is die eerlijk gezegd de katalysator is voor een heleboel dingen die gewoon moeten gebeuren.”

(tekst loopt door onder de post)

Ook medester Hunter Schafer sloot zich aan bij Zendaya en twijfelde over de toevoeging van het personage van Dominic Fike, maar veranderde later van mening toen ze de acteur/muzikant en zijn personage beter leerde kennen, en zei: “Ik denk dat ik in een soortgelijk schuitje zat als Z toen ik voor het eerst hoorde over die Elliot. Maar, weet je, naarmate we meer zagen van wat hij in het verhaal en het script bracht, werd het een interessanter en spannender vooruitzicht, en toen Dom eenmaal aan boord kwam, maakte hij het heel leuk.”

Beiden acteurs hebben zich nog niet uitgesproken over de geruchten, maar fans hopen alvast dat ze waar zijn. In dat geval zouden de twee in de voetsporen treden van coacteurs Jacob Elordi en Zendaya, die ook kort iets hebben gehad in 2019. Die opvallend genoeg ook elkaars rivalen speelden, maar dan in het eerste seizoen.

De eerste paar afleveringen van het tweede seizoen van Euphoria zijn op dit moment al bekijken via Streamz, waar wekelijks een nieuwe aflevering verschijnt.

Meer
Lees meer...