Jacob Elordi en Kaia Gerber amper 1 maand uit elkaar: hebben allebei al iemand nieuw?

In november zetten het jonge model Kaia Gerber (20), dochter van bekend supermodel Cindy Crawford, en de Kissing Booth-acteur Jacob Elordi (24) een punt achter hun relatie van meer dan een jaar. We zijn nu ongeveer een maandje verder en beiden werden al gespot met iemand anders. Kaia zou volgens de geruchten nu haar tijd doorbrengen met acteur Austin Butler (30), de ex van Vanessa Hudgens. Terwijl Jacob gezien werd met YouTuber Olivia Jade (22). Hebben ze allebei zo snel al een nieuwe lover gevonden?

Model Kaia Gerber, onlangs nog uit elkaar met de Australische Jacob Elordi, die we ondertussen al goed kennen uit The Kissing Booth-films en de populaire HBO-serie Euphoria, werd recent gespot met een nieuwe beau: de 30-jarige Austin Butler. Butler, ook een acteur, vooral bekend geworden door zijn rollen in populaire Nickelodeon-en Disney-series zoals Zoey 101, iCarly, Wizards of Waverly Place, Ned’s SurvivalGids en Hannah Montana. Later kon je hem o.a. al zien in The Carrie Diaries, Arrow, The Shannara Chronicles en Once Upon a Time in… Hollywood naast Margot Robbie, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio. Hij zal ook de hoofdrol van Elvis Presley vertolken in een aankomende film over diens leven.

Privé

Vorige maand bevestigde Us Weekly dat de Kissing Booth-acteur en Gerber het na meer dan een jaar daten voor gezien hielden. Volgens In Touch bracht het voormalige stel “niet veel tijd samen door” vanwege hun drukke schema’s, maar “zijn er geen harde gevoelens”. “Ze zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan”, vertelde een bron aan E! News.

Het model zelf heeft de breuk nog niet publiekelijk geadresseerd en het is niet waarschijnlijk dat ze dat ook zal doen. Ze deelde eerder in een interview voor i-D (VICE) dat ze haar liefdesleven graag privé houdt en legde uit: “Je moet de buitenwereld het zwijgen opleggen. De enige mensen die ergens iets van weten zijn de mensen in de relatie. Het publiek is erg luid, dus je moet je eigen gevoelens nog luider maken.”

Nieuwe vlam Kaia

Austin Butler werd voordien gelinkt aan actrice Vanessa Hugens, met wie hij bijna 9 jaar (!) samen was. Het koppel eindigde hun lange relatie ergens vorig jaar, in 2020. Terwijl Hudgens al redelijk snel een nieuwe vriend had gevonden, want ze maakte het in februari eerder dit jaar Instagram-official met de Amerikaanse baseball-speler Cole Tucker, bleef haar ex nog single. Tot nu (misschien). Afgelopen zomer werd de acteur namelijk in het gezelschap van Lily Rose Depp gespot, de dochter van Johnny Depp, maar inmiddels schijnt hij dus nu met Gerber te daten, schrijft Elle.

Kaia Gerber en Butler werden de afgelopen maand al meermaals samen gezien. Zo zouden de twee al samen naar een yogales zijn geweest en kwamen ze samen een gemeenschappelijke vriendin, namelijk actrice Tommy Dorfman (13 Reasons Why), tegen in de bibliotheek. Het duo werd onlangs ook gefotografeerd wanneer ze op een vakantietripje leken te vertrekken, zoals te zien is op foto’s exclusief verkregen door E! News.

Nieuwe vlam Jacob

Jacob Elordi zou in de tussentijd zijn tijd met Olivia Jade Giannulli, de dochter van actrice Lori Loughlin, spenderen. Dat schrijft het Amerikaanse magazine Us Weekly. Olivia Jade is een internetberoemdheid, vooral populair op YouTube, TikTok en Instagram. Ze deed ook dit jaar mee aan de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars, waar ze samen met haar danspartner Val Chmerkovskiy op de 8ste plaats eindigde.

De Euphoria-ster en de influencer/YouTuber werden recent ook samen gefotografeerd, terwijl ze koffie aan het drinken waren in de buurt van Silver Lake, in Los Angeles op zondag 19 december. Op foto’s verkregen door de Daily Mail, wandelde het duo langs de stoep met vrienden terwijl Elordi, zijn hond, Layla, uitliet.

Giannulli, van haar kant, werd het meest recent gelinkt aan singer-songwriter Jackson Guthy. De YouTuber bevestigde in augustus dat zij en de muzikant na twee jaar, nadat ze kort weer bij elkaar waren, besloten hadden hun relatie te beëindigen. Die relatie sneuvelde in mei 2019 in de nasleep van het omkoopschandaal waarin Giannulli’s ouders, actrice Lori Loughlin en modeontwerper Mossimo Giannulli, betrokken waren. Loughlin werd uiteindelijk veroordeeld tot twee maanden cel, omdat ze mensen zou hebben proberen omkopen om haar dochters op de universiteit van Southern California toegelaten te krijgen.

Geen enkele van de bovenstaande celebs, noch diens management, heeft gereageerd op de geruchten omtrent hun nieuwe vlam.

Meer
Lees meer...