‘iCarly’-reboot krijgt tweede seizoen en ook ‘Big Time Rush’ komt terug

Dat reünies hip zijn, hoeven we niet meer te herhalen. Nadat de populaire kinderreeks iCarly dit jaar een reboot lanceerde, lijkt nu ook Big Time Rush een terugkeer te maken. Beide series kenden een enorm succes tussen 2008 en 2012, want bijna iedereen heeft waarschijnlijk wel eens een aflevering (of per ongeluk een hele marathon) van iCarly of Big Time Rush gezien. Voor die fans is er goed nieuws: de iCarly-reboot krijgt een tweede seizoen en ook binnen de band Big Time Rush zijn er nieuwe plannen.

Voor de heropstart van iCarly, de reeks over Carly en haar vrienden die samen een populaire webshow hadden, keren we terug naar begin 2021. In juni lanceerde de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ het allereerste seizoen van de reboot. Die bleek zo goed te werken, dat er in juli al een tweede seizoen werd aangekondigd. Actrice Miranda Cosgrove, die de rol van Carly vertolkt, vertelde alvast aan E! Online dat er een verrassing in het volgende seizoen zou kunnen zitten. Ondertussen heeft ook de band Big Time Rush niet stilgezeten. De vier mannen, die ook zichzelf speelden in de gelijknamige serie, zijn namelijk aan het repeteren voor een reeks liveconcerten.

Nog steeds geen Sam 

Wanneer het tweede seizoen van iCarly precies uitkomt, is nog niet bekend. Maar wat we wel al weten, is dat er ook deze keer geen sprake zal zijn van het personage Sam. Sam, gespeeld door actrice Jennette McCurdy, was in de originele versie de beste vriendin en sidekick van Carly, maar voor de reboot wou de actrice niet terugkeren. Nathan Kress (Freddy) en Jerry Trainor (Spencer) zullen wél weer van de partij zijn.

Daarnaast deed actrice Miranda Cosgrove ook haar boekje open over een potentiële gastacteur in het nieuwe seizoen. Want niemand minder dan acteur en oud-collega Josh Peck zou zijn opwachting maken. Josh was jarenlang Miranda’s collega en ‘grote broer’ in die andere Nickelodeon-hit: Drake And Josh. “Ik weet nog niet precies welk personage hij gaat spelen, Josh en ik zijn vrienden, en hij was vriendelijk genoeg om te zeggen dat hij een aflevering zou doen”, zei ze.

Big Time!

Dat er een reünie zat aan te komen tussen Kendall, James, Logan en Carlos van Big Time Rush, was al bekend. Toch beginnen die plannen nu zeer concreet te worden. Zo deelt de band regelmatig updates van hun repetities voor ‘Big Time Rush Live!’ op TikTok en brengen ze binnenkort zelfs een nieuwe single uit. Call It Like I See it is vanaf 13 december 2021 te beluisteren op alle platformen. Of de band ooit nog nieuwe afleveringen van hun show zal maken, is jammer genoeg niet bekend. 

@bigtimerush

Call It Like I See It! Out everywhere on Dec 13th @loganhenderson @jamesmaslow @kendallschmidt @penavega #bigtimerush #callitlikeiseeit

♬ Call It Like I See It – Big Time Rush
Meer
Lees meer...