‘iCarly’-reboot krijgt eerste trailer

Het nieuwe seizoen van iCarly, waarin Miranda Cosgrove, Jerry Trainer en Nathan Kress terugkeren voor hun rollen als Carly, Spencer en Freddie. De iCarly-reboot zal later deze maand verschijnen op Paramount+, waardoor er nu al een trailer gelost is waarin we de drie terug zien in hun rollen van weleer.

De reboot van iCarly komt steeds dichterbij. Op donderdag 17 juni, binnen een dikke twee weken dus, verschijnt het nieuwe seizoen op Paramount+. In een eerste trailer krijgen we nu al te zien wat we van de reboot mogen verwachten.

iCarly-reboot

De eerste trailer voor de reboot van iCarly begint met oude beelden uit de reeks. We zien ook hoe Carly in 2012 afscheid nam voor “een pauze”. Die pauze duurde uiteindelijk negen jaar. Nu zijn de hoofdrolspelers terug voor een reboot van de reeks, waarin we de draad opnieuw oppikken bij de negen jaar oudere Carly (Miranda Cosgrove) en Freddie (Nathan Kress) en Spencer (Jerry Trainer). In de trailer valt al te zien dat de reeks eigenlijk niet zo heel veel zal verschillen van het origineel. Zo zien we hoe Carly een nieuwe show begint, waarin Spencer een baby zal spelen. Ondertussen proberen Carly en Freddie te daten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Hoewel de drie hoofdrolspelers terugkeren, zijn er ook enkele prominente afwezigen. Zo zal Jennette McCurdy niet terugkeren voor haar rol als Sam en zullen we ook Noah Munck niet meer te zien krijgen als Gibby. Wel komen er twee nieuwe personages: Laci Mosley, die Carly’s nieuwe beste vriendin en roommate zal spelen, en Jaidyn Triplett die te zien zal zijn als Millicent, de stiefdochter van Freddie.

Bekijk hier de trailer voor de reboot van iCarly:

Meer
Lees meer...