Nickelodeon-serie ‘iCarly’ krijgt een reboot en de originele cast doet mee

Goed nieuws voor wie tijdens z’n tienerjaren graag volgde wat Carly Shay en haar vrienden allemaal uitspookten in en rond hun webserie iCarly. Want de gigantisch populaire Nickelodeon-reeks keert terug! In de reboot van iCarly krijgen we het grootste deel van de originele cast terug te zien. Het gaat dan om Miranda Cosgrove (Carly), Nathan Kress (Freddie) en Jerry Trainor (Spencer).

Toen iCarly te zien was op Nickelodeon waren zowel de cast als de fans van de reeks tieners. Ondertussen zijn al die mensen opgegroeid, en dus is het tijd voor een reboot. Dat vonden ze bij CBS ook. En dus zijn ze daar druk aan het werk aan een heuse revival van iCarly.

Reboot met (deel) originele cast

Die revival zal verschijnen op Paramount+. Da’s de nieuwe versie van het bestaande CBS All Access, die begin volgend jaar in de Verenigde Staten verschijnt. Wanneer de iCarly-reboot daar te zien zal zijn, is momenteel nog niet bekend.

Volgens TVLine zal het grootste deel van de originele cast ook in de revival van de reeks te zien zijn. Het gaat om Miranda Cosgrove (Carly), Nathan Kress (Freddie) en Jerry Trainor (Spencer). Over Jennette McCurdy (Sam) wordt met geen woord gerept.

Nickelodeon-serie iCarly

Fans van iCarly moeten het al sinds 2012 zonder de serie over Carly en haar vrienden doen. Na een looptijd van vijf jaar vond Nickelodeon dat Carly en Sam wel genoeg afleveringen van hun webserie hadden gemaakt. De zender besliste toen om iCarly stop te zetten.

De iCarly-reboot zal op streamingplatform Paramount+ verschijnen in de VS. Hoe we de serie in België zullen kunnen bekijken, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...