Miranda Cosgrove deelt eerste foto vanop de set van de ‘iCarly’-reboot

De iCarly-reboot komt eraan! Dat heeft hoofdrolspeelster Miranda Cosgrove (Carly) via Instagram laten weten. De actrice deelde een foto vanop de set van de reboot. Daarop is ze te zien samen met Nathan Kress (Freddie) en Jerry Trainor (Spencer).

Fans van iCarly moeten het al sinds 2012 zonder nieuwe afleveringen van de reeks doen. Toen heeft zender Nickelodeon namelijk beslist om na vijf jaar een punt te zetten achter de serie over Carly (Miranda Cosgrove) en haar vrienden. Die maakten een populaire webserie.

Reboot

Zowel de acteurs in de serie als de fans van iCarly zijn ondertussen al lang geen jonge tieners meer. Hoog tijd dus om de reeks een heuse reboot te geven. En die heeft netwerk CBS afgelopen december ook officieel aangekondigd.

De iCarly-reboot zal te zien zijn op Paramount+. Da’s de nieuwe versie van het bestaande CBS All Access. Die verschijnt in maart in de Verenigde Staten. Hoe en wanneer we die in België zullen kunnen bekijken, is nog niet bekend.

Opnames gestart

Het ziet ernaar uit dat er binnenkort wel wat meer over de reboot bekend zal raken. De opnames zijn namelijk ondertussen van start gegaan. Dat heeft hoofdrolspeelster Miranda Cosgrove (Carly) via Instagram laten weten. De actrice deelde een foto vanop de set.

Op die foto is Cosgrove te zien naast Jerry Trainor (Carly’s broer Spencer in de reeks) en Nathan Kress (tech guy Freddie). Op de panelen achter hen staat “iCarly set 1” te lezen (in spiegelschrift). De actrice heeft namelijk een selfie gemaakt.

Sam?

Echte fans van iCarly zullen ongetwijfeld Jennette McCurdy op de foto missen. Zij speelde vijf jaar lang Sam. Da’s de sidekick en beste vriendin van Carly. Maar voorlopig is er van de actrice jammer genoeg geen spoor op de set van de iCarly-reboot.

Meer
Lees meer...