Left Right
scrollTop top

Big Time Rush komt na zeven jaar terug!


Big Time Rush
© MAVRIXONLINE.COM / Mavrix Photo (via Isopix)

Goed nieuws voor fans van de Nickelodeon-reeks en gelijknamige boyband Big Time Rush. Zeven jaar na hun laatste wereldtournee keert de groep namelijk terug voor een nieuwe reeks optredens. Vorig jaar kwamen ze al eens virtueel terug samen, waarbij ze de akoestische versie van hun hit Worldwide op de wereld loslieten, maar nu is de band echt weer samen.

Big Time Rush was van 2009 tot 2013 te zien op Nickelodeon. De boyband uit de reeks, bestaande uit Kendall Donald Knight (Kendall Schmidt), James Diamond (James Maslow), Carlos Garcia (Carlos Pena Jr.) en Logan Hortence Mitchell (Logan Henderson) werd enorm succesvol en had fans over de hele wereld. Maar na hun wereldtournee in 2014 lasten ze een pauze in.

Big Time Rush

Die pauze duurde uiteindelijk zes jaar want in 2020 kwamen de vier leden van Big Time Rush voor de eerste keer terug samen. Toen namen ze, coronaproof en dus elk vanuit hun eigen huis, een akoestische versie van hun hit Worldwide op. Maar het blijft niet bij dat ene nummer.

Enkele dagen geleden kregen de Twitter pagina’s van de vier leden plots een make-over. Alle vier hadden ze een rode profielfoto en ook het officiële Big Time Rush-account kleurde plots rood. Fans hoopten meteen op een reünie van de groep en die hoop werd realiteit.

Concerten in december

Nu deelt het Big Time Rush-account de volgende boodschap: “We zijn terug! Het is een tijdje geleden, maar we kunnen niet enthousiaster zijn om jullie te zien! Laten we onze verloren tijd inhalen.” Vervolgens laat de groep weten dat het (voorlopig) gaat om twee concerten in december.

Het eerste staat gepland op 16 december in Chicago Theater in Chicago. Het tweede concert gaat door op 18 december in Hammerstein Ballroom in New York. Voorlopig gaat het dus om twee concerten die allebei plaatsvinden in de Verenigde Staten. Samen met de aankondiging deelde het account ook al een video waarin we de vier leden te zien krijgen.

Bekijk hier de video met de aankondiging van de tour:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…