‘Euphoria’ seizoen 2 krijgt nieuwe, langere trailer

Volgende maand verschijnt eindelijk het tweede seizoen van Euphoria. Dat seizoen liep door de uitbraak van het coronavirus heel wat vertraging op, maar zal vanaf maandag 10 januari 2022 ook in ons land te zien zijn. In een nieuwe en langere trailer krijgen we nu meer informatie over het plot van dat tweede seizoen.

Het is ondertussen al meer dan twee jaar geleden dat het eerste seizoen van Euphoria verscheen. De reeks met Zendaya in de hoofdrol werd een enorm succes. Daardoor werd het tweede seizoen al snel bevestigd. Maar dat seizoen liet langer op zich wachten dan gehoopt.

Specials

Omdat de opnames zoveel vertraging opliepen, besloot de productie om twee specials op te nemen. In deze specials waren telkens maar een handvol acteurs te zien, waardoor het makkelijker was om die te maken tijdens de pandemie. De specials stonden in het teken van de hoofdpersonages Rue (Zendaya) en Jules (Hunter Schafer).

Maar nu is het tijd voor het tweede seizoen. Daarin zullen we drie nieuwe gezichten te zien krijgen. Verder liet hoofdrolspeelster Zendaya al weten dat het nieuwe seizoen niet leuk wordt om naar te kijken. “Het is een uitdagend seizoen. Het wordt hard en pijnlijk soms, maar ik denk dat Rue dat nodig heeft als personage, want ik denk dat ze veel symboliseert voor zo veel mensen. Het wordt geen makkelijk seizoen. Het wordt niet leuk om naar te kijken.”

Nieuwe trailer

In een nieuwe trailer, van meer dan twee minuten, komen we nu wat meer te weten over dat “moeilijke” seizoen. We zien in het begin van de trailer hoe Rue (Zendaya) opnieuw naar een praatgroep voor verslaafden gaat na haar terugval op het einde van het eerste seizoen. In de voice-over horen we Rue vertellen over haar liefde voor Jules (Hunter Schafer) en de angst om haar te verliezen.

We zien ook hoe Rue overal een koffer meesleurt. Later in de trailer komen we te weten dat die vol pillen zit. Waarom Rue die koffer meesleurt, is nog niet duidelijk. Daarnaast krijgen we ook al enkele van de nieuwe personages te zien, die de nieuwe foute vrienden van Rue lijken te worden.

Bekijk hier de nieuwe trailer voor het tweede seizoen van Euphoria:

Het tweede seizoen van Euphoria is vanaf maandag 10 januari 2022 te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...