Het langverwachte tweede seizoen van ‘Euphoria’ is vanaf vandaag te zien op Streamz

We hebben er lang op mogen wachten, maar het tweede seizoen van Euphoria is vanaf vandaag eindelijk te zien op Streamz. De trailer liet tot nu toe nog veel aan onze verbeelding over, maar nu gaan we hopelijk meer duidelijkheid en antwoorden kunnen krijgen. Want wij willen echt weten hoe dat nu zit met die koffer van Rue (Zendaya).

Deze HBO-reeks leek van op het eerste zicht een typische tienerserie met iets meer seks en drugs dan we gewoon zijn. Maar wie bleef kijken, merkte al snel dat Euphoria veel dieper gaat. Hierdoor werd de serie ontzettend populair en alle fans hebben ongetwijfeld hard uitgekeken naar dit moment: het tweede seizoen.

Seizoen 2

In het nieuwe seizoen keren zo goed als alle personages terug, zo zien we uiteraard o.a. Zendaya weer in de rol van Rue, Hunter Schafer als Jules, Sydney Sweeney als Cassie, Alexa Demie als Maddie, Jacob Elordi in de rol van Nate en Barbie Ferreira speelt opnieuw Kat.

Maar zoals we eerder schreven maken ook drie nieuwe castleden hun opwachting in seizoen 2. Wat ze precies zullen betekenen in het leven van de hoofdpersonages valt nog te bezien, maar daar komen we hopelijk snel achter. Eén van die nieuwe castleden zou Kelvin Harrison Jr. worden, maar die moest toch passen voor de rol waardoor HBO een vervanger moest zoeken.

Waarschuwing

De hoofdrolspeelster Zendaya plaatste op haar Instagram alvast een waarschuwing over het nieuwe seizoen, een boodschap die je kan lezen in de tweede foto. Eerder liet de actrice namelijk al vallen dat het tweede seizoen niet leuk zou zijn om naar te kijken.

In haar recentste Instagrampost benadrukt Zendaya nu (nogmaals) dat de serie eerst en vooral gericht is naar een volwassen publiek. Daarbij zegt ze ook dat het tweede seizoen, zelfs nog meer dan het eerste, moeilijke en diep emotionele thema’s en onderwerpen aankaart, die bepaalde gedachten zouden kunnen triggeren. Maar die zaken zouden dus ook allesbehalve aangenaam zijn om naar te kijken.

Trailer

In de trailer kwamen we iets meer te weten over dat “moeilijk” seizoen. Zo zagen we al dat Rue (Zendaya) opnieuw naar een praatgroep voor verslaafden gaat na haar terugval op het einde van het eerste seizoen. In de voice-over horen we haar vertellen over haar liefde voor Jules (Hunter Schafer) en de angst om haar te verliezen.

We zien ook hoe Rue overal een koffer meesleurt, maar later komen we dus te weten dat die vol pillen zit. Waarom zij die koffer de hele tijd meesleurt was wel niet duidelijk. De nieuwe personages kwamen in de trailer ook aan bod. Kortom, tijd om voor je tv of laptop te kruipen en mee te leven met Rue, Jules en de rest in het langverwachte tweede seizoen van de populaire HBO-serie Euphoria.

Bekijk hieronder nogmaals de lange trailer van Euphoria seizoen 2:

Het tweede seizoen van Euphoria is vanaf nu te bekijken via Streamz.

Meer
Lees meer...