Tom Holland en Brie Larson zullen te horen zijn in nieuwe Avengers-attracties in Disneyland Parijs

Op 20 juli 2022 opent Disneyland Parijs zijn Avengers Campus. Daarmee treedt het in de voetsporen van Disneyland Californië, die vorig jaar zijn campus al opende. In het themagebied zullen fans onder meer kunnen genieten van nieuwe attracties. In twee van die nieuwe attracties zullen acteurs Tom Holland (Spider-Man) en Brie Larson (Captain Marvel) alvast te horen zijn.

Deze zomer komen de Avengers eindelijk naar Europa. Nadat Disneyland een paar jaar geleden al had aangekondigd dat het een gigantische Avengers Campus ging openen, is het nu echt bijna zover. Op 20 juli opent het pretpark de deuren van het Marvel-themagebied. En daarin zullen ook heel wat nieuwe attracties te vinden zijn mét de stemmen van de originele acteurs.

Spider-Man en Captain Marvel

Hoewel je zou denken dat alles in Disneyland Parijs in het Frans zou ingesproken worden, is dat toch niet het geval. Acteurs Tom Holland en Brie Larson zouden namelijk te zien en horen zijn in twee nieuwe attracties in het Avengers-gebied van Disneyland Parijs. Dat gebied gaat op 20 juli open.

De attracties waarin Tom Holland en Brie Larson als Spider-Man en Captain Marvel te zien zullen zijn, zijn de Avengers Assemble: Flight Force Coaster en de interactieve darkride Spider-Man W.E.B. Adventure. Door de aanwezigheid van de originele acteurs zal de beleving in het themagebied zonder twijfel extra echt aanvoelen.

Andere acteurs

Naast de attracties zullen er ook verschillende shows zijn. Daarin zullen Franse acteurs en stand-ins in de rol van de superhelden kruipen. Of die shows wel in het Frans zullen zijn, is niet bekend. In het Amerikaanse Disneyland klinken de acteurs alleszins bijna hetzelfde als de originele personages. Fans hopen dus dat dat ook in Frankrijk het geval zal zijn.

Naast die shows zullen er ook verschillende eettentjes zijn die verwijzen naar Avengers-films. Zo is er zelfs een shoarmastandje, waar je de shoarma uit The Avengers kan proberen.

Meer
Lees meer...