Avengers Campus opent nog dit jaar in Disneyland Resort: zo ziet het eruit!

Avengers-fans opgelet! Want binnenkort komt er een volledige Avengers Campus gewijd aan je favoriete Marvel-superhelden. In totaal komen er drie Avengers Campussen naar verschillende Disney themaparken: Disney California Adventure, Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs en Hong Kong Disneyland.

De eerste Avengers Campus opent binnenkort al in Disneyland Resort. Op 18 juli 2020 kunnen alle Avengers-fans naar Californië trekken. Jammer genoeg ligt het Marvel-themapark dus niet meteen in de buurt. Maar niet gevreesd want Disneyland Parijs volgt over een jaartje al!

Avengers Campus

De Avengers Campus is een volledig nieuw land gewijd aan het ontdekken, rekruteren en trainen van de volgende generatie superhelden. De Campus bestaat uit verschillende prachtige locaties die vernoemd zijn naar een Avenger. Elke locatie wordt beheerd door een superheld of bondgenoot om zo hun unieke krachten, technologie en kennis te delen met de nieuwe rekruten.

Avengers Headquarters
Avengers Headquarters – Disney

De Campus heeft ook z’n eigen hoofdkwartier, genaamd Avengers Headquarters. Daar op het dak staat de blikvanger van het gebouw te blinken: de legendarische Quinjet. Er doen berichten de ronde dat de schurk Taskmaster een inbraak aan het beramen is, dus de Avengers zijn zeer alert. Avengers zoals Black Widow, Iron Man, Captain America en Captain Marvel begroeten nieuwe rekruten en verkennen de omgeving, op zoek naar potentiële bedreigingen. Als bezoeker en rekruut kan je de hele confrontatie tussen de Avengers en Taskmaster live volgen!

WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure

Een van de belangrijkste locaties op de Campus is de Worldwide Engineering Brigade, ook wel bekend als WEB. WEB is de thuisbasis van, hoe raad je het, Spider-Man en bevat de eerste ride-through attractie van Disney. In deze nieuwe gezinsvriendelijke attractie kan je je eigen webslinger-vaardigheden uittesten!

Web Slingers
WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure – Disney

De missie: samen met Spider-Man helpen om de uit de hand gelopen Spider-Bots te vangen voordat ze de Campus vernielen. De attractie is een volledige 3D-beleving, waardoor bezoekers op een missie kunnen gaan en beleven hoe het is om superkrachten te hebben en net zoals Spider-Man te slingeren tussen webben.

Waarschijnlijk nog het leukste aan de attractie: niemand minder dan de enige echte Tom Holland zal de tekst van Spider-Man inspreken. Hij zal zijn stem lenen aan WEB SLINGERS. Dat wordt dus gegarandeerd een leuk avontuur!

The Sanctum

In The Sanctum verken je de ruïnes van een mysterieus oud heiligdom en leert Doctor Strange je de geheimen van de plaats kennen. Daar zal hij ook de rekruten trainen in de mystieke kunsten door z’n oude heiligdom met krachtige spreuken tot leven te brengen. Dat belooft een hele beleving!

De Orb staat erom bekend dat hij vooral ’s nachts actief is. Dan gloeit het gebied nog levendiger met prachtige kleuren en lichten. The Sanctum is dus een echte aanrader als het donker is want dan zie je de magische energie zelfs stromen!

Sanctum
The Sanctum – Disney

En nog veel meer …

Pym Test Kitchen is een voedselinnovatiewetenschappelijk laboratorium waar het eten en drinken natuurlijk niet gewoon normaal is. Net zoals Ant-Man en The Wasp gebruik maken van “Pymdeeltjes” om te groeien en te krimpen, past Pym Technologies deze innovatieve wetenschap ook toe op het creëren van deelbare hapjes, voorgerechten in creatief formaat en zoete lekkernijen.

In de winkel van WEB Suppliers vind je de nieuwste WEB-uitvindingen, zoals interactieve Spider-Bots die ook in de WEB SLINGERS-attractie voorkomen. Met zo’n Spider-Bot kan je zelfs de krachten en stijl van je favoriete Avenger, zoals Black Panther, Iron Man en Black Widow, maar ook Ant-Man en The Wasp toepassen.

Avengers Campus California
Pym Test Kitchen – Web Suppliers – Disney

Dit en nog zoveel meer vind je dus binnenkort in de Avengers Campus in Californië, maar later ook in Parijs en Hong Kong!

Meer
Lees meer...