Vrouw betrapt man op bedrog met nanny door het zien van een souvenirfoto uit Disneyland

Een nieuwe week betekent nieuwe TikTok-verhalen. Deze keer geen lifehacks of grappige trends, maar wel een opvallend verhaal uit Ibiza. Natalie, waarvan de achternaam niet bekend is, deelde een video waarin ze vertelde over het bedrog van haar man. Daar kwam ze op een bizarre manier achter, namelijk door het zien van een souvenirfoto uit Disneyland.

Wat een fijne familievakantie zou zijn, werd een nachtmerrie. TikTokster Natalie (@ibizadaze) deelde laatst het verhaal rond haar scheiding. De reden voor de scheiding was het feit dat haar man haar bedroog met de nanny. Daar kwam ze achter dankzij een souvenirfoto die werd gemaakt tijdens hun ritje in de boomstammetjes. Ondertussen zijn Natalie en haar man al een tijdje uit elkaar. De originele video werd verwijderd, maar op Natalie’s account zijn nog heel wat andere spicy verhalen rond de ex-man te zien.

Disneyland

Natalie woont als alleenstaande moeder op Ibiza, maar een tijdje geleden woonde ze nog samen met haar man. Tot ze erachter kwam dat hij haar bedroog met de nanny van hun kindje. Daar kwam ze achter nadat het gezin naar Disneyland in Orlando trok. Ook de nanny ging mee, maar op een souvenirfoto kon ze zien dat zij en haar man wel erg goed overeenkwamen. Nadat Natalie hem confronteerde met de foto kwam de waarheid aan het licht.

In de originele foto zit Natalie met haar dochter vooraan in het bootje, terwijl haar man en de nanny achter hen zitten. Die foto zat in de TikTok die ondertussen jammer genoeg verwijderd is, maar een aantal Twitteraccounts konden het bewijs toch nog achterhalen. Ondertussen lijkt het volledige account van Natalie toegewijd te zijn aan het bedrog en hoe haar ex-man haar behandelde. De man en de nanny zouden nog steeds samen zijn en zouden zelfs een kind verwachten. Dat wordt awkward om aan de kinderen uit te leggen.

Bekijk de foto en een aantal TikToks hier:

@ibizadaze Cause lord knows they will. #divorcetok #over30 #parentingfail ♬ At My Worst (feat. Kehlani) – Pink Sweat$
@ibizadaze Parenting fail #divorcetok #over30 #momtokover30 #exhusband #momtok #dilemna #gottagetthruthis #parentingfail #coparentingstruggles ♬ original sound – vsasap
@ibizadaze Keeping a cool head #momtokover30 #divorcetok #over30 #exhusband #fup #arguing #itsfuckedup #therapy ♬ original sound – Jordan Flores
Meer
Lees meer...