Deze TikTok-fail is de nieuwste trend op de app

Ook deze week zijn er op TikTok weer heel wat nieuwe hypes te vinden. Zo is er één bepaalde video die de app op dit moment overheerst. Het gaat over een filmpje waarin een vrouw tijdens het poseren tegen haar bed botst waardoor ze een bepaald geluid maakt. Dat geluid wordt nu vaak gebruikt door andere TikTokkers om een grappig filmpje mee te maken.

Er is een nieuwe TikTok-trend. Het gaat over een video van TikTok-account @kateylorrel, waarbij de vrouw tijdens het poseren tegen haar bedrand botst. Het geluid dat ze daarbij maakte, wordt nu wereldwijd gebruikt in andere video’s.

“OW”

De originele video toont Katey Lorrell die van haar gsm wegloopt om haar outfit te tonen. Wanneer ze achteruit loopt raakt ze de zijkant van haar bed op het foute moment. Op dat moment maakt Lorell een “OW”-geluid. En het is dat geluid dat nu viraal gaat. Ook de originele video heeft ondertussen meer dan 2,9 miljoen likes.

Andere TikTok-gebruikers pikten de video en het geluid op en maakten er massaal hun eigen video’s mee. Het “OW”-geluid wordt nu gebruikt als aanvullend geluidje op zingende mensen, uitspraken, grappige deuntjes, enzovoort. Wij zetten alvast een aantal van onze favorieten op een rijtje.

TikToks

TikTokker @mrjonzmusic deelde een video waarin hij Stayin’ Alive van de Bee Gee’s zong. Bij het gekende “Ha Ha Ha”-stuk liet hij afwisselend zichzelf en Lorell’s “OW” horen.

@mrjonzmusic Here’s the video with the Mr. Jonz #StayinAlive ♬ StayinAlive Sound – MrJonz

Ook het officiële account van de Minions heeft een eigen versie van de video gedeeld. Het gaat daarbij om een aangepaste versie van Happy van Pharell Williams. Daarin neemt de “OW” de rol van trompet in.

@minions Clap along 👏 #comedy #ahh #pharrell #happy #ouch #despicableme #minions #gru ♬ original sound – Kate 💥

Voor de fans van de musical Hamilton is er ook een perfecte video. Het officiële account van de musical deelde een stuk van het lied Alexander Hamilton, waarbij het geluid van Lorell een vaste rol in het ensemble lijkt te krijgen.

@hamiltonmusical #duet with @Kate 💥 ♬ original sound – Kate 💥

En ook Britney Spears kon niet ontbreken. TikTokker Ricky Rosen gebruikte de perfecte “OW” als de “I” in Oops I Did It Again.

@rickyrosen #duet with @kateylorrell ♬ original sound – Kate 💥
Meer
Lees meer...