Britney Spears kondigt zwangerschap aan

De Amerikaanse zangeres Britney Spears (40) heeft zojuist zelf via Instagram bekendgemaakt dat ze zwanger is. Ze sprak vorig jaar in de rechtbank al over haar grote kinderwens en die maakt ze nu waar. Het wordt het derde kindje van Britney, en het eerste met haar kersverse echtgenoot Sam Asghari.

Britney Spears geniet duidelijk van haar herwonnen vrijheid. Enkele dagen geleden liet ze weten dat ze in het huwelijksbootje was gestapt met haar vriend Sam Asghari en nu volgt het nieuws dat het koppel hun eerste kindje samen verwacht.

Spiraaltje

Tot vorig jaar leefde Britney Spears onder het conservatorschap van haar vader waarbij ze geen inspraak had op de financiële en medische beslissingen in haar leven. In een emotionele toespraak voor de rechtbank liet Britney toen nog weten dat ze een spiraaltje had dat ze niet mocht laten verwijderen.

Ze wilde graag nog een kind, maar dat was onmogelijk zolang ze onder het conservatorschap moest leven. In november vorig jaar kwam daar verandering in. Ze won de rechtszaak en mag na bijna 14 jaar opnieuw zelf instaan voor de beslissingen in haar leven.

Zwanger

En nu kondigt Britney haar zwangerschap aan. Ze doet dat zelf met een post op Instagram. Bij een foto van een vaas en enkele bloemen schrijft de zangeres: “Ik was zoveel gewicht verloren na mijn reis naar Maui, maar dat kwam er snel weer bij. Ik dacht: ‘Geez, wat is er met mijn maag gebeurd? Mijn echtgenoot zei: ‘Nee, het is gewoon een foodbaby‘. Maar toen deed ik een zwangerschapstest … en ik krijg een baby!”

Daarna haalde Britney nog uit naar de paparazzi die haar zwangerschap eerder al bekendmaakten. “Ik zal de komende tijd niet veel buiten komen, want ik gun de paparazzi hun money shot niet. Maar dat hebben ze helaas al.”

“Het is moeilijk voor mij want de vorige keer dat ik zwanger was, had ik een perinatale depressie. En ik moet toegeven dat dat echt vreselijk was. Toen spraken vrouwen daar nog niet over. Sommige mensen vonden het gevaarlijk als vrouwen klaagden als ze een baby met zich meedroegen, maar nu durven vrouwen er openlijk over te praten. Thank God, dat we die pijn niet meer voor onszelf moeten houden. Deze keer ga ik yoga doen, elke dag.”

Bekijk hier de post van Britney op Instagram:

Meer
Lees meer...