Thalys rijdt vanaf vandaag weer vanuit België naar Disneyland Parijs en de Parijse luchthaven

Goed nieuws, want de rode sneltrein Thalys rijdt vanaf vandaag, zaterdag 19 maart 2022, weer vanuit ons land naar Disneyland Parijs. Daarnaast zal je met de Thalys ook terug naar de internationale luchthaven, Paris-Charles de Gaulle, kunnen reizen. Hiermee zijn alle klassieke bestemmingen van Thalys weer volledig en snel bereikbaar vanuit Brussel of Antwerpen. Dit was namelijk twee jaar lang niet mogelijk door de coronapandemie.

Na bijna twee jaar bevindt Thalys zich terug in dezelfde positie als van voor de pandemie. Zo duurt het vanuit Brussel nu minder dan 1 uur en 15 minuten om de luchthaven van Paris-Charles de Gaulle te bereiken en slechts een klein anderhalf uur om voor de ingang van Disneyland Parijs te staan. Uiteraard nog steeds tegen aantrekkelijke prijzen, verzekert de treindienst ons. Tijd voor een weekendtripje dus?

CEO Thalys aan het woord

“We zijn erg blij dat we deze bestemmingen weer aan onze klanten kunnen aanbieden”, zegt Bertrand Gosselin, de CEO van Thalys. “De hervatting van deze route is een belangrijke stap voor ons bedrijf. Het stelt ons in namelijk weer in staat om al onze klassieke bestemmingen aan te bedienen. Het is ook een manier om de toegang tot Disneyland Parijs en de luchthaven Paris-Charles de Gaulle te vereenvoudigen voor onze Belgische reizigers. Zij kunnen dus opnieuw genieten van ons betrouwbare en milieuvriendelijke vervoermiddel.”

Daarnaast wil Thalys ook geleidelijk aan de frequentie van hun rode treinen beginnen verhogen. Nu dat alle klassieke bestemmingen weer bereikbaar zijn, zou dit de volgende stap zijn.

Tickets zijn te koop via de website thalys.com, via de Thalys-app en via de andere gebruikelijke verkoopkanalen en reisbureaus.

Meer
Lees meer...