TikTok-lifehack: Dit is hoe je snel een T-shirt kan opvouwen

Je kent het wel, je kleren zijn net gewassen en gestreken, en toch zijn ze al gekreukt nog voor je ze aandoet. Daar heeft TikTokker Carolina Mccauley (@carolina.mccauley) nu iets op gevonden. Zij deelde namelijk een video op de app waarin ze uitlegt hoe je het snelst en makkelijkst kleren kan opvouwen.

Of je nu op kot zit, alleen woont of een gezin hebt: de was is altijd een grote last. Zelfs als je het nog steeds door je mama laat doen, moet je zelf toch nog vaak je T-shirts mooi opvouwen. Als je wil vermijden dat je kleren vol kreuken zitten als je ze uit de kast neemt, dan is deze TikTok-lifehack iets voor jou. TikTokker Carolina Mccauley maakte een video waarin ze simpel probeert uit te leggen hoe je snel een shirt kan opvouwen.

Drie seconden

De Australische Carolina Mccauley heeft haar volledige TikTok-account gewijd aan tips & tricks. Daarbij hoort ook de was, en ook daarvoor heeft ze nu een tip. In een nieuwe video toont ze aan haar volgers hoe ze in drie seconden een T-shirt kunnen opvouwen. Dat lijkt allemaal heel gemakkelijk, tot je het zelf moet proberen. Toch lijkt het ons een megatip voor als je eens weinig tijd hebt.

In de video neemt Mccauley een willekeurige T-shirt. Aan de hand daarvan legt ze alles in drie stappen uit. Om te beginnen moet je het shirt voor je leggen op een hard oppervlak. Daarna moet je je een horizontale lijn inbeelden in het midden van het T-shirt. Vervolgens bedenk je ook een punt aan de neklijn en eentje aan de onderkant van het shirt. Uiteindelijk breng je die drie punten samen door een bepaalde beweging.

Bekijk de TikTok hier:

@carolina.mccauley ⭐️ How to fold a shirt in 3 seconds #homehackswithcarolina #hometips #foldinghacks ♬ original sound – janyce
Meer
Lees meer...