Tom Holland gevraagd om mee te spelen in ‘Peaky Blinders’-film door maker Steven Knight

Het zesde en laatste seizoen van Peaky Blinders is zojuist in première gegaan op de BBC. Toch is maker Steven Knight nog lang niet uitverteld. Zo volgt er al zeker een film en daarvoor komt er mogelijk een heel grote naam bij de cast. Knight heeft namelijk aan Tom Holland later weten dat dat er een rol voor hem beschikbaar is als hij die wil.

Het idee om Tom Holland toe te voegen aan de cast van Peaky Blinders ontstond toen de 25-jarige acteur enkele weken geleden in een interview met LADbible vertelde dat hij ooit auditie had gedaan voor de reeks. Holland werd uiteindelijk niet gekozen, al wil hij niet vertellen voor welke rol de auditie was. Sindsdien wordt daarover onder fans van Peaky Blinders druk gespeculeerd.

“Als hij terug wil komen voor de film …”

Op de première van het zesde en laatste seizoen van de reeks in Birmingham heeft Steven Knight, scenarist, producer en maker van Peaky Blinders, eindelijk ook gereageerd op de uitspraak van Tom Holland. “Het was ongetwijfeld een vrij grote rol waarvoor hij auditie deed”, zei hij aan Press Association.

“Maar als hij terug wil komen voor de film, is hij altijd welkom”, voegde Knight er nog aan toe. Of het gaat om een open uitnodiging, of dat hij al een concrete rol in gedachten heeft voor Tom Holland is niet duidelijk. Feit is wel dat Steven Knight al van bij de start van Peaky Blinders wist dat hij de reeks wou afsluiten met een film. De plannen daarrond bestaan dus al lang.

Tom Holland

Het is ook nog maar de vraag of Tom Holland zal ingaan op het aanbod. Een concrete planning voor het maken van de film van Peaky Blinders is er nog niet, maar volgens de geruchten zouden de opnames eind 2022 beginnen. Dat Tom Holland, een van de meest gevraagde acteurs, zich zo snel kan vrijmaken, lijkt onwaarschijnlijk.

Meer
Lees meer...