Millie Bobby Brown wil Britney Spears spelen in biopic, maar de zangeres is het daar niet mee eens

De laatste jaren zijn biopics terug een fenomeen in Hollywood. Zo kwamen er onder andere al films over de levens van iconen Freddie Mercury, Elton John en Elvis Presley. Het is dan ook maar de vraag welke artiest zal de volgende zal zijn met een film over zijn of haar leven. Het antwoord op die vraag is alleszins niet Britney Spears, want de zangeres ziet zo’n film nog niet zitten. Zelfs niet wanneer een bekende actrice als Millie Bobby Brown zichzelf aanbiedt voor de rol.

Millie Bobby Brown (18) is een van de meest beloftevolle actrices van dit moment. Ze is vooral bekend als Eleven in de Netflixreeks Stranger Things, maar daarnaast doet ze ook nog mee in Enola Holmes. Toch wil Brown graag binnenkort nog een andere uitdaging aangaan. In een interview met Drew Barrymore tijdens The Drew Barrymore Show vertelde de jonge actrice dat ze graag Britney Spears zou spelen in een biopic over de zangeres. Maar dat is niet echt naar de zin van Spears zelf.

Biopic

Al sinds het prille begin van Stranger Things in 2016 staat actrice Millie Bobby Brown in de publieke belangstelling. Haar laatste nieuwe project is de tweede Enola Holmes-film, die op Netflix ook op heel wat enthousiasme van fans kan rekenen. Daarover vertelde ze tijdens The Drew Barrymore Show.

Maar tijdens dat interview kwam ook een ander onderwerp naar boven. Daarbij vertelde Brown dat ze graag de rol van Britney Spears zou spelen in een biopic. “Ik kan mezelf herkennen in haar verhaal”, vertelt ze. “Ik ben ook opgegroeid in de media en als ik haar video’s van vroeger bekijk, dan zie ik mezelf soms.”

“Ik ben niet dood”

Die uitspraak ging al snel de wereld rond en kwam dus ook bij Britney Spears terecht. Zij reageerde via Instagram minder enthousiast op het idee. Bij een foto van een oude deur, plaatste ze een lange uitleg over vanalles en nog wat. Daarbij haalt ze vooral opnieuw uit naar haar vader, die tot voor kort haar conservator was, en haar familie.

Maar toch vindt ze ook een gaatje om te reageren op Millie Bobby Browns wens. “Ik heb gehoord dat bepaalde mensen me al willen spelen in een film over mijn leven. Dude, ik ben nog niet dood”, schreef ze.

Meer
Lees meer...