Netflix deelt volledige scène ‘Enola Holmes 2’ met Tewkesbury en Enola

Op 4 november verschijnt Enola Holmes 2 op Netflix. Nadat de streamingdienst vorige week een allerlaatste trailer deelde, dropte het nu een volledige scène. In die scène zien we voor het eerst Viscount Tewkesbury (Louis Partridge) aan het werk.

Volgende maand komt Netflix met een vervolg op Enola Holmes. Die eerste film kwam in 2020 uit en kon meteen op heel wat positieve reacties rekenen. In de tweede film zien we hoe Enola, de jongere zus van Sherlock Holmes, zich verder verdiept in de wereld van de detectives. Vorige week dropte Netflix de laatste trailer, maar vandaag komt daar ook een volledige scène bij.

Enola Holmes 2

Na het succes van de eerste Enola Holmes kondigde Netflix al snel een sequel aan. En in die sequel keren de bekende personages uit de eerste film terug. In Enola Holmes 2 krijgt Enola haar eerste officiële zaak: een vermist meisje terugvinden.

Maar al snel wordt duidelijk dat er veel meer aan de hand is, waardoor Enola (Millie Bobby Brown) ook de hulp van haar vrienden en haar broer Sherlock moet inschakelen. Al doet ze dat laatste met de nodige tegenzin. Ze wil hem en de rest van de wereld namelijk laten zien dat hij niet de enige goede detective in de familie is.

Tewkesbury

In de eerste film maakten de kijkers naast Enola Holmes ook kennis met haar bekende broer Sherlock (Henry Cavill), haar moeder (Helena Bonham Carter) en Enola’s nieuwe reisgenoot Viscount Tewkesbury (Louis Partridge). Die laatste werd na de release immens populair en mensen zagen ook meteen een opbloeiende romance tussen Tewkesbury en Enola.

Die romance zal in Enola Holmes 2 verder worden uitgediept. Dat is ook te zien in de eerste scène die Netflix zonet deelde. Daarin bevindt Enola zich op een klassevol feest, waar ze zich zo onopvallend mogelijk moet gedragen. Om dat te kunnen doen, moet ze kunnen dansen. Dus vraagt ze aan Tewkesbury om het haar te leren. Met als gevolg dat de twee zich al dansend en dicht bij elkaar in een gigantische badkamer bevinden.

Bekijk de scène uit Enola Holmes 2 hier:

Meer
Lees meer...