Millie Bobby Brown in gesprek over rol in ‘Star Wars’

De Britse actrice Millie Bobby Brown (18), vooral gekend van haar rol als Eleven in Stranger Things, zou in gesprek zijn met Disney. Ze zouden praten over een rol in de nieuwe Star Wars-projecten. De 18-jarige ster zou met deze rol tot bijna 14 miljoen euro kunnen verdienen. Dat meldt de Britse tabloid Daily Mirror.

Millie Bobby Brown is vooral bekend als ster in de hitserie Stranger Things. Door deze rol is de 18-jarige actrice immens populair geworden, vooral bij een jongere doelgroep. Dat is dan ook de reden dat waarom het voor Disney interessant is om Millie Bobby Brown te strikken voor een van hun series. Nu blijkt dat misschien Stars Wars te worden.

Nog onduidelijkheid

Millie Bobby Brown zou dus op Disney’s radar staan voor een van de nieuwe Star Wars projecten. Het is echter nog niet gekend over welke rol het hier zou gaan. Maar volgens The Daily Mirror zit het contact tussen beide partijen alvast goed. Zo zouden de gesprekken tussen de manager van de actrice en vertegenwoordigers van Disney tot ieders grote tevredenheid lopen.

Maar Disney zou de Britse actrice niet enkel voor Star Wars willen strikken. Zo zou er ook gesproken worden over een hoofdrol in een andere serie voor Disney+. Daarmee zou Millie per aflevering meer kunnen verdienen dan de ruim 1 miljoen euro die ze voor een aflevering van Stranger Things van Netflix krijgt. Hoewel de gesprekken dus goed lijken te lopen, zou een samenwerking niet voor direct te zijn. Naast Millie’s verplichtingen rondom Stranger Things, werkt ze ook nog aan de Netflix-films Enola Holmes 2 en Damsel.

Meer
Lees meer...