‘Enola Holmes 2’ krijgt laatste nieuwe trailer

Omdat de release van Enola Holmes 2 op 4 november nu wel echt dichtbij komt, deelt Netflix nu een laatste nieuwe trailer. In die trailer is opnieuw te zien hoe Enola (Millie Bobby Brown) haar eigen onderzoek naar een verdwijning begint. Maar we krijgen ook een beter beeld op haar relatie met haar broer, Sherlock (Henry Cavill).

Volgende maand komt Netflix met een vervolg op Enola Holmes. Die eerste film kwam in 2020 uit en kon meteen op heel wat positieve reacties rekenen. In de tweede film zien we hoe Enola, de jongere zus van Sherlock Holmes, zich verder verdiept in de wereld van de detectives. Netflix deelde tijdens Tudum al een eerste trailer, maar nu dropt het ook nog een laatste.

Enola Holmes

Er bestaan ondertussen al honderden verhalen over Sherlock Holmes. Maar de verhalen over zijn kleine zus zijn bijzonder schaars. Daar bracht auteur Nancy Springer vanaf 2006 verandering in met haar boekenreeks The Enola Holmes Mysteries. Maar bij het grote publiek werd het verhaal pas bekend door de verfilming van Netflix in 2020.

Daarin was te zien hoe Enola Holmes (Millie Bobby Brown) op zoek ging naar zichzelf en haar ‘doel’ in het leven. Daarbij kwam ze er al snel achter dat ze net als haar broer Sherlock (Henry Cavill) detective wilde worden. Wanneer haar moeder (Helena Bonham Carter) verdwijnt, gaat Enola op zoek naar haar. Onderweg komt ze Viscount Tewkesbury (Louis Partridge) tegen, die ze later ook moet zien te beschermen tegen Linthorn (Burn Gorman).

… 2

Na het succes van de eerste film kondigde Netflix al snel een sequel aan. En in die sequel keren de bekende personages uit de eerste film terug. In Enola Holmes 2 krijgt Enola haar eerste officiële zaak: een vermist meisje terugvinden.

Maar al snel wordt duidelijk dat er veel meer aan de hand is, waardoor Enola ook de hulp van haar vrienden en haar broer Sherlock moet inschakelen. Al doet ze dat laatste met de nodige tegenzin. Ze wil hem en de rest van de wereld namelijk laten zien dat hij niet de enige goede detective in de familie is.

Bekijk hier de laatste trailer van Enola Holmes 2:

Toch liever een serie? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...