Overwinning voor Britney: Jamie Spears afgezet als conservator

In de zaak rond het conservatorschap van Britney Spears heeft de zangeres een grote overwinning geboekt. De rechter besliste namelijk dat haar vader Jamie Spears met onmiddellijke ingang verwijderd wordt als conservator. Daarmee wordt de grootste eis van het kamp van Britney ingelost.

Gisteren kwam de rechtbank opnieuw samen om zich te buigen over de zaak rond Britney Spears. Daarbij haalde het kamp van Britney een grote slag thuis.

Jamie afgezet

Jamie Spears, de vader van Britney, werd na 13 jaar namelijk met onmiddellijke ingang afgezet als conservator. Voorlopig zal zijn rol overgenomen worden door John Zabel. Hij werd voorgedragen door Mathew Rosengart, de nieuwe advocaat van Britney Spears. John Zabel is financieel adviseur en is gespecialiseerd is in het financieel begeleiden van cliënten. Hij zal voorlopig tot 31 december de conservator van Britney zijn.

De advocaat van Britney Spears wil het conservatorschap nog 45 dagen in stand houden. Die tijd wil hij gebruiken om meer inzicht te krijgen in de financiële kant van de afgelopen 13 jaar waarin Jamie de conservator was van Britney. Daarbij wil hij nagaan of Jamie geld verduisterd heeft.

De rechtbank komt op vrijdag 12 november opnieuw samen. Daarbij zal een definitieve uitspraak gedaan worden over het conservatorschap van Britney.

Jamie: “Verlies voor Britney”

Het mag niet als een verrassing komen dat Jamie niet blij is met de uitspraak. Hij liet aan People Magazine weten dat het in zijn ogen een verlies is voor Britney.

De advocaat van Jamie voegde daaraan toe dat hij “op z’n tong moest bijten om niet te reageren op alle valse, speculatieve en ongefundeerde aanvallen op hem door bepaalde leden van het publiek, de media of meer recentelijk, Britneys eigen advocaat”. Het ziet er dus voorlopig niet naar uit dat Jamie en z’n team zich zomaar zullen neerleggen bij de beslissing van de rechtbank.

.

Meer
Lees meer...